Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Horeca beurzen

Ideeëngenerator voor chefs

Vandaag, dinsdag 10 april, lanceren Jeroen van Oijen en Inge Meijs Gastronomixs. Een unieke ideeëngenerator voor chefs die vooruit willen.

Lees verder »

Kokswereld

HORECA Rotterdam 16 & 17 april

In de Van Nelle Ontwerpfabriek kunt u uw zintuigen prikkelen op De Proefcorner, World Food Plaza en De Wijncorner: easyFairs.com/HORECARotterdam-NL

Lees verder »

Horeca beurzen

Patisserie tips over brood

Informatie en tips over de verwerking van brood. Deel drie van een serie, over patisserie, op kokswereld.

Lees verder »

Asperges

Vacature de Gieser Wildeman

Afwisselend werk in één van de mooiste restaurants van Nederland. De Gieser Wildeman zoekt per 1 september een zelfstandig werkend kok en een leerling kok.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
Kokswereld.nl