Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de 51st Kokswereld nieuwsbrief.

‘Bewaar de herinnering, dit is de inspiratie voor morgen’

Cas Spijkers, boegbeeld van de Nederlandse gastronomie, is zaterdag overleden. Cas Spijkers is 65 jaar geworden.

Gault Millau: De punten zijn verdeeld

Restaurantgids Gault Millau 2012 is op maandag 31 oktober gepresenteerd in het Circus Theater in Scheveningen.

Lees verder »

HORECA 2011

HORECA 2011:
Neem zelf de proef op de som

HORECA 2011 op 14 & 15 november in Autotron Rosmalen is dé professionele vakbeurs met een perfecte mix tussen zaken doen én Brabantse gezelligheid.

Meer informatie en gratis beursbezoek »

Kokswereld nodigt u uit:
Gastronomie 2011

Graag nodigt Kokswereld u uit voor dit spectaculaire culinaire evenement. Gastronomie 2011, op 7 & 8 november in Jaarbeurs Utrecht, draait om kwaliteit, inspiratie en beleving! Code voor gratis toegang: KOGASTRO

Lees verder »

Fotoverslag Food Inspiration Day

Vergeten vleesdelen van het blaarkoprund, maar ook Jonnie Boer's eetbaar stikkie en een 3D-dessert. Onderwerpen tijdens Food Inspiration Days 2011.

Lees verder »

Bureau Culinair® Vacatures op Aruba

Zoek je een uitdaging in het buitenland? We hebben vacatures voor koks en bediening op Aruba. Zijn we online? Stel direct vragen via de 'Live Chat'!

Lees verder »

Lekker 2012 top 100

Overzicht van de honderd beste restaurants volgens Lekker 2012, samen met GaultMillau punten en Michelinsterren.

Lees verder »

Restaurants duur geworden?

Lekker en Gault Millau zijn kritisch op restaurant prijzen. Desondanks nemen ze het zelf niet zo nauw, beide gidsen zijn ruim 30% duurder dan een jaar eerder.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
Kokswereld.nl