Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de 50st Kokswereld nieuwsbrief.

Nu van Hollandse (zee)bodem

Wilde eenden zijn er nu volop, 15 oktober volgen fazanten en hazen. Ook wordt het tijd over te stappen op wintergroenten zoals koolsoorten. Platvissen zijn nu op z'n best.

Lees verder »

Nieuwe soepen van Honig Professional

Nieuwe recepturen in droge soep met een natuurlijke smaak. Zonder garnituur, dus ideaal als basis om je eigen soep te creëren met verse ingrediënten.

Bestel gratis proefpak »

Restaurantgidsen 2012

GaultMillau, ma 31 oktober lees verder »
Bib Gourmands, ma 7 november lees verder »
De Lekker, ma 14 november lees verder »
Groot Spraak, zo 27 november lees verder »
Michelingids, ma 28 november lees verder »

Horeca Relatiedagen Gorinchem

Een programma met demonstraties van de nieuwste kooktechnieken, workshops social media, horecaquizzen, landelijke merknamen, regionale horecagroothandels en versspecialisten. Van 10 tot 12 oktober.

Lees verder »

Beste productinformatie op twitter

Kokswereld heeft een overzicht gemaakt van de belangrijkste en interessantste horecatwitteraars. Nieuwe toevoeging zijn de horecaleveranciers.

Lees verder »

Bureau Culinair® Vacatures op Aruba

Zoek je een culinaire uitdaging in de Caraïben? Wij hebben vacatures van chef-kok tot bartender. Zijn we online? Stel al je vragen via de 'Live Chat'!

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
Kokswereld.nl