Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Horeca twitter toplijst

Kokswereld heeft een overzicht gemaakt van de belangrijkste en interessantste horeca twitteraars om te volgen.

Lees verder »

Greenious Feelgood Meat

Toonaangevende horecaslager Nice to Meat introduceert een label voor heerlijk vlees met respect voor dier en milieu.

Lees verder »

Flyshoot visserij

Voordeel van deze vistechniek is dat de vis niet beschadigt, zelfs de natuurlijke slijmlaag blijft intact. Soorten zijn o.a. rode mul, rode poon, inktvis en zeebaars.

Lees verder »

Horeca ontdekt Libre

Steeds meer ondernemers ontdekken Libre verpakkingen.  Niet alleen voor de laagste prijs in vacuümzakken maar nu ook vuilniszakken en handdoekrollen. Nieuw aanbod restpartij vacuümzakken!

Lees verder »

De Wilde Keuken

Vandaag wordt de achtste en laatste uitzending van Wouter Klootwijk's de Wilde Keuken uitgezonden, 21.30u ned.2. Alle afleveringen zijn hier terug te kijken.

Lees verder

Recepturen patissier Wil Doomen

Als schrijver voor Bakkerswereld en jarenlang als vakdocent op het Albeda College, deelt hij zijn kennis. Nu ook op een CD-rom, geen poespas maar recepturen.

Lees verder »

Vacature Gieser Wildeman

Restaurant de Gieser Wildeman in Noordeloos zoekt per 1 september een kok niveau 3 of 4.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
Kokswereld.nl