Kokswereld Magazine: recepten

alles (111) | ingrediënten (55) | recepten (4) | ondernemen (23) | opleiding (14) | quiz (1)

Jules Cooking: duidelijke en korte filmpjesrecepten
Jules Cooking: duidelijke en korte filmpjes
Jules laat jou in duidelijke en korte filmpjes zien hoe je de lekkerste bereidingen maakt. Van sinaasappel macarons tot pommes Paolo en van baba au rhum tot choronsaus. Probeer het zelf!

Lees verder

Chef's special van Leendert Scholtusrecepten
Chef's special van Leendert Scholtus
Het zacht garen van kreeft op 72 °C. Dat is cruciaal bij het signatuurgerecht van patron cuisinier Leendert Scholtus van De Goudplevier in Peize. ,,Bij mij geen bord vol dingetjes en datjes maar een marinade die recht door zee is, erwt die smaakt naar erwt en kreeft naar kreeft.’’
Lees verder
Leer financiers makenrecepten
Leer financiers maken
Jules laat in zijn filmpje zien hoe je eenvoudig een financiercakeje maakt: Beurre Noisette geeft dit smeuïge Franse cakeje een rijke en iets nootachtige smaak. Een smaakvolle basis voor een dessert of friandise.
Lees verder
Chef's special van Jeroen Trimbosrecepten
Chef's special van Jeroen Trimbos
Jeroen Trimbos van restaurant Jerôme in Valkenburg maakt als signatuurgerecht Ravioli met ratatouille in schuimige saus van Parmezaanse kaas en gremoulata. Proef met Jeroen mee.
Lees verder

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Nice to Meat
meat is art

CHEF®
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Sauzen van Cíest «a
plantaardig & allergeenvrij

Debic
room voor dé professional

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca