Wordt aan gewerkt

Kruiden en specerijen - Kruiden

Angelica

 

Basilicum

 

Bergamot

 

Bernage

 

Bieslook

 

Bonenkruid

 

Bouquet garni

 

Ciroenmelisse

 

Citroengras

 

Dille

 

Dragon

 

Duizendblad

 

Fines herbes

 

Goudsbloem

 

Hysop

 

IJzerhard

 

Kamille

 

Kerriekruid

 

Kervel

 

Knoflook

 

Koriander

 

Laurier

 

Lavas of maggikruid

 

Lavendel

 

Majoraan

 

Mierikswortel

 

Munt, Mint

 

Oregano

 

Peterselie, krul

 

Peterselie, plat

 

Pimpernel

 

Rozemarijn

 

Salie

 

Tijm

 

Venkel

 

Vlier, vlierbes bloesem

 

Wijnruit

 

Zuring

 

Kruiden en specerijen - Specerijen en zaden

Ajowan

 

Amchoor

 

Anijs

 

Asafoetida

 

Cassia

 

Cayennepeper

 

Dille, zaad

 

Dukkah

 

Fenegriek

 

Foelie

 

Galanga of laos

 

Gember wortel

 

Gember, poeder

 

Jeneverbessen

 

Kaneel

 

Kappertjes

 

Kardemon

 

Karwijzaad

 

Kerrie

 

Kerrie, blad

 

Komijnzaad

 

Komijnzaad, zwart

 

Koreander, zaad

 

Kruidnagels

 

Kurkuma of geelwortel

 

Maanzaad

 

Mosterdzaad

 

Nootmuskaat

 

Paprikapoeder

 

Peper

 

Piment of Allspice

 

Saffraan

 

Selderijzaadjes

 

Sesamzaad

 

Steranijs

 

Sumak

 

Szechuanpeper

 

Tamarinde

 

Vanille, stokje

 

Venkel, zaad

 

Wasabi

 

Za'atar

 

Zoethoud

 

Zonnebloempitten

 

 

Ingrediënten
Fruit
Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Patisserie Unique
patisserie, brood en ijs

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Hanos Horeca Groothandel
wereld in vers &(non-)food

Rungis BV
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca