Chioggia bietje

Chioggia bietSeizoen: Leverbaar vanaf augustus t/m december.

Herkomst: Een oud ras werd omstreeks 1840 ontdekt. De oorsprong licht in Italie rond de stad Chioggia.

Toepassing: Het bietje smaakt lichtzoet, heeft geen sterke grondsmaak. Kan zeer goed rauw als vegetarische carpaccio geserveerd worden. Als het bietje gekookt wordt kleurt deze roze.



Deze informatie is aangeboden door Rungis BV
Groothandel met passie voor groente en fruit!

www.rungis.nl

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Patisserie Unique
patisserie, brood en ijs

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Hanos Horeca Groothandel
wereld in vers &(non-)food

Rungis BV
enthousiast over groenten

Cookinglife
servies winkel

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca