Flaming veggies: nieuwe verkiezing Hottest Chef in teken van groente

Ga de strijd aan en word Hottest Chef

Groenten krijgen een steeds prominentere plek op het restaurantmenu. Om deze veggie gerechten wat extra pit te geven, staat het thema van de 3e Hottest Chef-verkiezing daarom in het teken van ‘Flaming Veggies’.


Impressie Tabasco Hottest Chef Competition 2015


Jong culinair talent
Organisator Tabasco® is dringend op zoek naar jong culinair talent dat de Nederlandse groentekeuken een oppepper wil geven! De inzet is hoog: de winnaar gaat mee op een culinaire reis naar Avery Island USA om de lokale keuken te ontdekken.

Flaming veggies: nieuwe verkiezing Hottest Chef in teken van groente
Win culinaire reis naar Avery Island USA

Aanmelding staat open voor jonge chefs tot 30 jaar. Inschrijven is gratis en kan tot 20 oktober aanstaande via de website www.hottestchef.nl

Flaming veggies: nieuwe verkiezing Hottest Chef in teken van groente
Komende editie staat de jury onder leiding van Jord Althuizen Emile van der Staak

Uit alle aanmeldingen worden na een voorronde 8 finalisten geselecteerd. Zij mogen op 20 november hun ‘Flaming Veggie’-gerecht tijdens de spannende cook-off presenteren aan een vierkoppige vakjury. De jury beoordeelt op smaak, presentatie en originaliteit; en staat onder leiding van BBQ-specialist Jord Althuizen (Smokey Goodness) en chef Emile van der Staak (De Nieuwe Winkel).

Deelnemers kunnen zich aanmelden op www.hottestchef.nl


Lees meer in Kokswereld Magazine


Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Hellmann's Hotspot
ga voor méér gasten

Hollandia
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
17 t/m 19 september 2018

OFYR
the art of outdoor cooking

Unilever Food Solutions
opsmaak magazine

Nice to Meat
meat is art

Nestlé Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca