Surf en Turf 2010 in Scheveningen

Vis, vlees en wijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Het één kan niet zonder het ander. Met die insteek is het evenement Surf en Turf gehouden in The Harbour Club in Scheveningen.

Surf en Turf is een initiatief van L’Exception Lenselink, Nice to Meat en Schmidt Zeevis Rotterdam. Speciaal voor Kokswereld en Koksforum zijn er door Schmidt Zeevis Rotterdam 50 plaatsen gereserveerd.

 

 

 

 


Schrijf je in voor de gratis kokswereld nieuwsbrief

Meer foto's

Samenwerking

Leveranciers

Rungis BV
enthousiast over groenten

Nice to Meat
meat is art

Unilever Food Solutions
ontvang gratis proeflepel!

Hanos Horeca Groothandel
wereld in vers &(non-)food

Schmidtzeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Webwinkels

Koksmessen
bij knivesandtools.nl

Libre Verpakkingen
vacuumzakken en meer

Kokswinkel.nl
online winkel voor koks

Werken en leren

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca

De Culinaire Makelaar
voor detachering van koks

Deel dit artikel

Gastronomie

Restaurantgidsen