Restaurant Pierre Gagnaire in Parijs

De creatieve stijl van Pierre Gagnaire wordt tot de moleculaire gastronomie gerekend, waarin hij wordt bijgestaan door zijn goede vriend Hervé This, die fysicus/chemicus is.

Zijn restaurant aan de Rue Balzac in Parijs heeft drie michelinsterren. In 2002 opende hij de Sketch in Londen. In 2005 begon hij een tweede zaak in Parijs, Gaya Rive Gauche in de Rue du Bac, met een meer eenvoudige keuken. Eveneens in 2005 opende hij een restaurant in Tokyo en een in Hong Kong.


Schrijf je in voor de gratis kokswereld nieuwsbrief

Meer foto's

Samenwerking

Leveranciers

Rungis BV
enthousiast over groenten

Nice to Meat
meat is art

Unilever Food Solutions
ontvang gratis proeflepel!

Hanos Horeca Groothandel
wereld in vers &(non-)food

Schmidtzeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Webwinkels

Koksmessen
bij knivesandtools.nl

Libre Verpakkingen
vacuumzakken en meer

Kokswinkel.nl
online winkel voor koks

Werken en leren

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca

De Culinaire Makelaar
voor detachering van koks

Deel dit artikel

Gastronomie

Restaurantgidsen