Kokswereld fotoreportages en sfeerverslagen

Producten
Zeewieren uit de Oosterschelde
Witte asperge uit Limburg
Versmarkt Rungis in Parijs
Bretange oesters en mosselen
Champagne gebied in Frankrijk
Schmidt Zeevis & Erik van Loo
Surf en Turf 2010 in The Harbour Club
Surf en Turf 2011 in Hofstede Meerzigt
Lindenhoff Fine Food Farm

Trends
Koppert Cress & Eminent Food
Moleculaire Gastronomie François Geurds
Moshik Roth bij Schmidt Zeevis

Restaurants
Zwetheul in Schipluiden
Bokkedoorns in Overveen
Hof van Cleve in Kruishoutem
De Treeswijkhoeve in Waalre
Pierre Gagnaire in Parijs
Kasteel Withof in Brasschaat
De Gieser Wildeman in Noordeloos

Beurzen
Food Inspiration Day in Eindhoven
EFFF en BBB in Maastricht
Zeeuwse Horecabeurs in Goes

Ontvang jij de gratis Kokswereld nieuwsbrief al? Schrijf je snel in!

Naam

E-mail

Gastronomie
Tools
Restaurantgidsen
Kokswereld partners

Passie4Hospitality
onze passie is uw kracht!

BIOdisposables.shop
duurzame disposables

Cooking & Consultancy
uw partner voor topkoks!

Debic
samen grenzen verleggen

Vier het Seizoen
inspiratie voor chef-koks

Schmidt Zeevis Rotterdam
alleen de beste vis

Gastvrij Rotterdam
23 t/m 25 september 2019

Unilever Food Solutions
door chefs voor chefs

Nice to Meat
meat is art

Nestlť Professional
making more possible

Rungis
enthousiast over groenten

Werken in de horeca
top vacatures in de horeca