Koksmessen

Alles over ingrediënten
Couwenberg Messen
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 apr 2020, 19:45

Koksmessen

Bericht door Couwenberg Messen »

Goedenavond allemaal!

Als je op zoek bent naar een goed en mooi koksmes handgemaakt door iemand die al 6 jaar messen maakt en zich nu 2 jaar focust op de specialisatie "koksmessen" is dit een mooie kans, door omstandigheden heb ik meer tijd gekregen en zijn er nog plekken vrij. Momenteel heb ik nog ruimte voor 3 projecten. Als je nog interesse hebt kun je mij altijd contacteren!

Ik zal even kort wat vertellen over de messen...

Ik maak messen geheel naar mijn eigen design (nu dus al 6 jaar), ik heb aandacht voor detail en dat merk je als je ze ziet. Alle messen krijgen een gestabiliseerd houten handvat die je in overleg met mij zelf uit mag komen zoeken of we kunnen er over hebben met wat foto's over de mail.
Ze zijn "the best of both worlds" wat ik daarmee bedoel is dat ik gekeken heb naar alle technieken en vormen zowel uit japan als in de westerse wereld en die heb verwerkt in één mes.
Ik kan met zo ongeveer alle stalen werken maar ik gebruik momenteel AEB-L staal gehard op 61 HRC dit vind ik de sweet spot maar het kan uiteraard aangepast worden als je specifiek een mes gehard op 58 HRC (sterker minder breekbaar handig voor bijvoorbeeld een cleaver) of juist 63 HRC (heel hard en vlijmscherp maar dus ook brozer). Dat is het mooie van een handgemaakt mes, alles kan!

Ze zijn goed en ze doen wat ze moeten doen in de keuken! Wat het belangrijkste is is dat ze lekker werken en heel veel snij plezier bieden. Er zit natuurlijk levenslange garantie op, je kan bijvoorbeeld altijd bij me terecht als je ze geslepen wil hebben.
Maar wat het uiteindelijk bijzonder maakt is dat het jouw mes is en het een uniek stukje ambacht is, jij hebt een one of a kind mes. Handgemaakt en gepersonaliseerd naar jou smaak.
Als dit jou wat lijkt kan je geheel vrijblijvend contact met me opnemen!

Ik zou graag wat foto's toevoegen maar ik weet zie niet zo snel hoe dat moet.... Als je het leuk vind kun je ook mijn instagram bekijken om een kijkje te nemen in het proces... hoe gaat dat nou, zo'n koksmes maken?
Ook kom je via deze link bij mijn galerij uit waar je wat foto's kan bekijken van projecten:
https://jcknives.jimdofree.com/gallery/

Mail: jobcouwenberg@gmail.com
Mobiel: 06 14 73 77 87
Instagram: https://www.instagram.com/jobcouwenberg_knives/
Of zoek op jobcouwenberg_knives
Plaats reactie