SirGreenWasabi = verse Wasabi 100% puur

Graag zien wij wie U bent!
SirGreenWasabi
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 dec 2017, 17:50

SirGreenWasabi = verse Wasabi 100% puur

Bericht door SirGreenWasabi »

Afbeelding
SirGreenWasabi is pionier en expert op het gebied van verse Wasabi in Nederland. Als eerste actief om de echte verse sawa wasabi (Wasabia japonica) naar Nederland te halen op een legale en verantwoorde wijze. Verse wasabi is heel wat anders Mierikswortel (Amoracia rusticana).

De smaak van verse wasabi is uniek, het laat zich het best omschrijven als aards, pittig met een zoete frisheid. Ideale foodpairing met citrusvruchten, zoete vruchten en aardse groenten.

SirGreenWasabi importeert Wasabi uit China (grootste leverancier van verse Wasabi, want ook 90% van de Japanse Wasabi wordt gekweekt in China) en distribueert direct aan groothandel, Chef EN particulier. Eenvoudig online te bestellen en altijd vers geleverd.

Sir.Green bezoekt de Wasabi-kwekerijen enkele malen per jaar en onderhoudt zo nauw contact met de kwekers, inmiddels heeft Sir.Green een expert status ontvangen op het gebied van wasabi kweken. Zijn kennis wordt ingezet in projecten in Nederland, Oost Africa en Polen.

Naast het gebruik van verse wasabi bij sushi, is wasabi een prachtig ingrediënt wat op diverse manieren kan worden ingezet in verschillende keukens en culturen. SirGreenWasabi onderhoud nauwe contacten met instituten waar FoodTechnology en FoodCreativity hoog in het vaandel staan om deze oude groente / kruid de roem te geven die het verdient.

Bent u kok, Chef, Chef d’Cuisine, of eigenaar van een restaurant en wilt u echt verse wasabi toepassen in recepten dan bent u van harte welkom om de verse wasabi van SirGreenWasabi te gebruiken. Want denk je aan Wasabi dan denk je aan SirGreenWasabi 100% puur

https://leonvanrijswijk.nl/wp-content/u ... -12-13.png

Meer informatie over de Wasabi avonturen vindt u op: https://leonvanrijswijk.nl/sirgreenwasabi/
Plaats reactie