goed vlees bedreigd door euroknallers!!
Geplaatst: 21 mar 2013, 19:56
hy hy,
ik wil wat delen hier op dit forum wat me al enige tijd opvalt en ergert.
Ik merk dat de nieuwe generatie eigenlijk alleen nog maar de euroknaller kent...rollade bakken, schenkel voor de soep say what!?!
Goed vlees en de ambachtelijke slager is aan het uitsterven!!
Dit mag natuurlijk niet gebeuren maar wat kunnen wij er tegen doen??
De slagers bond heeft aankomende 18 april de dag van de slager waarbij verschillende slagerijen mee doen om de consumenten te laten zien wat een slager nou precies doet. Geweldig infinitief! http://www.dagvandeslager.nl/
Nog een goed initiatief is Just Meat ( http://justmeat.wordpress.com/) dit is een website voor iedereen om allerlei informatie te vinden over vlees(hoe bak je een biefstuk, waar zit wat, kookboeken reviews, recepten filmpjes en filmpjes over slagers). Super leuk om te lezen en probeert de mensen weer passie voor vlees te laten krijgen.
Graag zou ik van jullie willen weten of jullie dit ernstige fenomeen(uitstervende slager en kwaliteits vlees) ook merken en of jullie nog goede projecten/initiatieven weten die dit proberen tegen te gaan.
groetjes ABO
ik wil wat delen hier op dit forum wat me al enige tijd opvalt en ergert.
Ik merk dat de nieuwe generatie eigenlijk alleen nog maar de euroknaller kent...rollade bakken, schenkel voor de soep say what!?!
Goed vlees en de ambachtelijke slager is aan het uitsterven!!
Dit mag natuurlijk niet gebeuren maar wat kunnen wij er tegen doen??
De slagers bond heeft aankomende 18 april de dag van de slager waarbij verschillende slagerijen mee doen om de consumenten te laten zien wat een slager nou precies doet. Geweldig infinitief! http://www.dagvandeslager.nl/
Nog een goed initiatief is Just Meat ( http://justmeat.wordpress.com/) dit is een website voor iedereen om allerlei informatie te vinden over vlees(hoe bak je een biefstuk, waar zit wat, kookboeken reviews, recepten filmpjes en filmpjes over slagers). Super leuk om te lezen en probeert de mensen weer passie voor vlees te laten krijgen.
Graag zou ik van jullie willen weten of jullie dit ernstige fenomeen(uitstervende slager en kwaliteits vlees) ook merken en of jullie nog goede projecten/initiatieven weten die dit proberen tegen te gaan.
groetjes ABO