Zalmrokerij Steur zoekt chef de parti

Hier kunt u uw advertentie plaatsen. Bekijk eerst het voorbeeld en de regels.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Zalmrokerij Steur zoekt chef de parti

Bericht door Leo » 14 feb 2013, 16:47

Bedrijf: Zalmhuis Steur B.V.
Functie aanvrager: Personeelsfunctionaris
Afbeelding

Adres: Galgeriet 13
Postcode: 1141 GC
Plaats: Monnickendam
Land: Nederland
E-mail: larseriksodenkamp@janvanas.nl
Website: http://www.zalmhuissteur.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Telefoon: 020-5829958


Korte omschrijving van het bedrijf en functie:

Zalmhuis Steur BV is een ambachtelijke zalmrokerij die is gevestigd in Monnickendam. Al sinds 1919 gaan bij Zalmhuis Steur ambachtelijke tradities en eigentijdse technieken samen. Daar is ook nu nog niets aan veranderd. Ambachtelijk als het gaat om rookmethode, smaak en kwaliteit maar eigentijds als het gaat om hygiëne en houdbaarheid.
Voor de ontwikkel- en productie keuken van Vis & Innovatie zijn wij op zoek naar een Chef de Partie Vis:
• Verantwoordelijk voor het bereiden van halffabricaten en producten volgens
• recept en planning
• Verantwoordelijk voor het klaar (laten) maken van bestellingen
• Verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de productiekeuken
• Verantwoordelijk voor een schone werkomgeving
• Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe (deel) producten

Functie eisen
• MBO werk- en denkniveau;
• minimaal 2 jaar relevante werkervaring (het betreft hier de werkervaring die is opgedaan
• na het afronden van de opleiding waarin iemand ook al werkervaring heeft opgedaan);
• enige mate van leidinggevende capaciteiten;
• organisatie- en planningsvermogen;
• goede communicatieve vaardigheden;
• het beheersen van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).



• Soort bedrijf:
Zalmrokerij
• Functie:
Chef de Partie Vis
• Per wanneer:
direct
• Duur van contract:
na een tijdelijke overeenkomst bij voldoende geschiktheid voor onbepaalde tijd.
• Reiskosten vergoeding:
Ja, € 130,00 netto maximaal
• Aantal uren:
40 uur per week, van 07.00 uur tot 16.00 uur.
• Deelname aan fooi?:
N.v.t.
• Huisvesting mogelijk ?:
Nee
• Contact opnemen over de vacature:
per mail of brief
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Plaats reactie