Pagina 1 van 1

Waarin/mee bakt de professionele chef?

Geplaatst: 25 apr 2012, 14:27
door joostg
Waarin bakken jullie?

Visje
Vlees
Groente
Etc

Ik dacht altijd dat olijfolie goed is. Echter dit verbrand bij hoge temperatuur. Zonnebloemolie schijnt bij verhitting slecht voor je te zijn?

Wat gebruiken jullie qua olie en gooi je er dan na afloop nog een klontje boter bij?

Alvast bedankt.

Joost

Re: Waarin/mee bakt de professionele chef?

Geplaatst: 25 apr 2012, 18:07
door xavierc
geklaarde boter, t'is te zeggen: 2kg plantaardig (bvb solo/planta/phase...) + 1kg melkerijboter samen smelten en klaren

geutje in de pan om aan te schroeien, voor de smaak op't laatste moment kontje melkerijboter of scheutje olijfolie of...
zowel voor het sauteren of poeleren van vis, vlees en groenten

Re: Waarin/mee bakt de professionele chef?

Geplaatst: 25 apr 2012, 20:27
door shein
Myo Cryo (cacao boter in poedervrom). Dan kun je wel niet oversauzen maar werkt goed

Re: Waarin/mee bakt de professionele chef?

Geplaatst: 28 mei 2012, 18:48
door lowie
Ik gebruik altijd GHEE

Re: Waarin/mee bakt de professionele chef?

Geplaatst: 28 nov 2013, 12:20
door Cuisine29
In mijn bedrijf gebruiken wij : Rapsodil, dat is koolzaadolie gemengt met geklaarde boter ( Konijn levert dit )
Ook wel het product van Hollandia ; BeurreCulinair.