culinary arts opleidingen
Geplaatst: 10 nov 2011, 10:59
laat ik maar als nieuweling met de deur in huis vallen...alhoewel ik eigenlijk in principe nooit een koksopleiding heb afgerond (wel aanwezig geweest)...en gewoon 'geluk' heb gehad in de betere horeca bedrijven te mogen en kunnen werken, zit ik eraan te denken om toch terug de horeca in te gaan en alvorens dat een koksopleiding en patisserie opleiding te gaan volgen.
Heeft iemand van jullie forumbezoekers/ forumlezers ervaring met de betere horeca opleidingen internationaal? Ik wil eigenlijk de opleiding gaan volgen in het buitenland , daar ik ook terug naar de USA / buitenland ofzo wil gaan verhuizen met de tijd en of een eigen restaurant wil gaan opzetten.
maar goed, terug naar de opleiding. ik merkte dat ik toen ik als kok nog werkte dat ik soms best wel theoretische kennis miste. ik ben nou stuk ouder en 'volwassener' en wil nu mezelf eerst 'bijscholen' alvorens ik terug ga werken als chef.
1. welke koksopleiding/ pattiserie opleiding in het buitenland vinden jullie 'de beste' en waarom? met name zit ik te denken aan 'Le Cordon Blue France', Culinary institute USA,
Heeft iemand van jullie forumbezoekers/ forumlezers ervaring met de betere horeca opleidingen internationaal? Ik wil eigenlijk de opleiding gaan volgen in het buitenland , daar ik ook terug naar de USA / buitenland ofzo wil gaan verhuizen met de tijd en of een eigen restaurant wil gaan opzetten.
maar goed, terug naar de opleiding. ik merkte dat ik toen ik als kok nog werkte dat ik soms best wel theoretische kennis miste. ik ben nou stuk ouder en 'volwassener' en wil nu mezelf eerst 'bijscholen' alvorens ik terug ga werken als chef.
1. welke koksopleiding/ pattiserie opleiding in het buitenland vinden jullie 'de beste' en waarom? met name zit ik te denken aan 'Le Cordon Blue France', Culinary institute USA,