Pagina 1 van 1

Moet je Franse benamingen kennen

Geplaatst: 15 feb 2006, 00:46
door Haute-cuisine.nl
Weet iemand wat Pommes Risolées, Carbonade à la flamande of Tournedos Marly zonder in de boeken te hoeven kijken... of hoef je dat niet uit het hoofd te doen ?

Geplaatst: 15 feb 2006, 08:18
door ralph geerts
ik denk het niet meestal weet je wat er op de kaart staan waar je werkt en als die dan al in het frans uitgevraagd worden weet je meestal wel waar het over gaat.

Geplaatst: 15 feb 2006, 10:10
door Leo
Ben er zelf ook geen ster in..
wel misschien leuk voor 'n nieuw topic te starten?

Geplaatst: 15 feb 2006, 13:40
door danny
yessa

Geplaatst: 15 feb 2006, 16:45
door Haute-cuisine.nl
Nieuwe topic ? wat voor idee heb je erbij ?

Geplaatst: 15 feb 2006, 18:41
door Pieter
Voor school moet je enkele kennen, althans ik krijg altijd vragen als: Wat wordt bedoelt met bereidingswijze a la florentine, etc..
Aardappelgarnituren dien je ook frans te kennen.

Daarnaast annoceren een hoop chefs in topzaken in het frans.