Chocolade probleem
Geplaatst: 27 mar 2011, 21:51
Beste,
Ik weet niet of deze vraag hier op zijn plaats is maar ik weet niet waar ik hem anders kan stellen.
Als ik zelf chocoladefiguurtjes wil maken, als ik mijn chocolade dan uit de frigo haal begint hij eerst
onmiddelijk te 'zweten' en dan direct te smelten!
Wat kan ik doen om dit tegen te gaan want ik wil zoiets voor een doop maken maar ik kan toch moeilijk chocolade opzetten
die na 1 minuut smelt...
Alvast bedankt allemaal!!
Sandra
Ik weet niet of deze vraag hier op zijn plaats is maar ik weet niet waar ik hem anders kan stellen.
Als ik zelf chocoladefiguurtjes wil maken, als ik mijn chocolade dan uit de frigo haal begint hij eerst
onmiddelijk te 'zweten' en dan direct te smelten!
Wat kan ik doen om dit tegen te gaan want ik wil zoiets voor een doop maken maar ik kan toch moeilijk chocolade opzetten
die na 1 minuut smelt...
Alvast bedankt allemaal!!
Sandra