Marchand du Sel, culinair kunstboek
Geplaatst: 02 mar 2011, 12:47
Kookboeken zijn er te over, maar culinaire kunstboeken is een heel ander verhaal. Kristof Vrancken zorgde voor het beeld, Roland Patteeuw voor de tekst. "Marchand du Sel" is restaurant Hertog Jan zoals de spirit van chef Geert de Mangeleer en sommelier Joachim Boudens het zien. Abstract maar hapklaar. Proef sfeer, spanning en sensatie van een jong toprestaurant. "Marchand du Sel" is net zo oogstrelend als Hertog Jan tongstrelend is. Knap Werk !
uitgegeven bij : http://www.marcanddusel.be" onclick="window.open(this.href);return false;
(of http://www.marchanddusel.be" onclick="window.open(this.href);return false; ?)
Hardcover, 96 pagina's, € 65
Het boek is verkrijgbaar bij restaurant Hertog Jan (Brugge) en in enkele geselecteerde betere boekwinkels.
Hertog Jan heeft twee Michelinsterren en drie koksmutsen 18/20 in de GaultMillaugids Belux.
uitgegeven bij : http://www.marcanddusel.be" onclick="window.open(this.href);return false;
(of http://www.marchanddusel.be" onclick="window.open(this.href);return false; ?)
Hardcover, 96 pagina's, € 65
Het boek is verkrijgbaar bij restaurant Hertog Jan (Brugge) en in enkele geselecteerde betere boekwinkels.
Hertog Jan heeft twee Michelinsterren en drie koksmutsen 18/20 in de GaultMillaugids Belux.