Pagina 1 van 1
Wie helpt mij met het kiezen van een vakblad??
Geplaatst: 01 feb 2006, 15:21
door tordoir
Ik ben sinds enige tijd op zoek naar een goed vakblad met oog op de keuken. Ik heb al een beetje rondgekeken naar wat er allemaal op de markt is en heb er hoogstwaarschijnlijk een gevonden. Alleen weet ik niet of dit een leuk blad is en of het aan te raden is. Het blad heet culinaire saisonnier en verschijnt elk seizoen. Dit lijkt me wel erg leuk maar ik weet niet of dit wel alleen over de keuken gaat Wie kan me helpen mijn keus te maken? Groet bas
Geplaatst: 01 feb 2006, 17:07
door ralph geerts
misset
Geplaatst: 01 feb 2006, 23:49
door Leo
wordt lid van van het koksgilde...daar zitten sowieso saissonier bij..
en dan evt misset of nemen ...
Geplaatst: 02 feb 2006, 16:33
door Haute-cuisine.nl
Misschien hadden jullie de vraag niet goed begrepen,
maar er wordt gevraagd naar GOED vakblad
en dat is
zeker niet de Horeca Misset !!!
Alleen Saisonnier is een goed vakblad

Geplaatst: 02 feb 2006, 16:34
door ralph geerts
je krijgt er restaurant bij en daar staan wel interesante dingen in

Geplaatst: 02 feb 2006, 17:37
door kokkie79
wordt nou maar gewoon lid van t koksgilde....
krijg je allerlei vakbladen voor niets: saisonnier (=top), misset resaurant (=top), misset horeca (=minder maar toch leuk om te lezen)
en je krijgt uitnodigingen voor de grote beurzen
en het exclusieve recht om regelmatig op maandagavond te gaan zuipen met andere koks in de three sisters pub op t leidseplein

Geplaatst: 03 feb 2006, 00:08
door ralph geerts
ik heb het ook allemaal en krijg er nog geld bij ook

Geplaatst: 03 feb 2006, 00:13
door Haute-cuisine.nl
Voor het geld is dat blad van misset het niet waard
Geplaatst: 03 feb 2006, 00:16
door ralph geerts
studenten abo
horeca journal was ook veel beter dan restaurant nu is
Geplaatst: 03 feb 2006, 00:49
door Leo
voordeel was..dat dat maandelijks was...
of het nou echt beter was..
Geplaatst: 03 feb 2006, 00:51
door ralph geerts
wel beter dan restaurant. foto's waren iniedergeval beter
Geplaatst: 03 feb 2006, 01:26
door Haute-cuisine.nl
Jammer dat jullie de essentie van de vraag helemaal kwijt raken !!
Geplaatst: 03 feb 2006, 01:29
door ralph geerts
zoiets heet offtopic en dat hoort op een forum..
ontopic: Saisonnier is het betere blad..
Geplaatst: 03 feb 2006, 01:32
door Haute-cuisine.nl
Toch fijn dat ik nog wat van je kan leren ....jammer genoeg heeft het helemaal niks te maken met koken !
Geplaatst: 03 feb 2006, 01:40
door ralph geerts
ik hou mijn geheimen graag voor mezelf
Geplaatst: 03 feb 2006, 01:44
door Haute-cuisine.nl
tuurlijk hoef je niet je geheimen te vertellen over wat je thuis doet... of wilden je beweren dat je ook nog geheimen over koken heb ?!
Geplaatst: 03 feb 2006, 01:45
door ralph geerts
haha mark
Geplaatst: 03 feb 2006, 08:33
door Webmaster
Beste heren, zullen we meer bij de vraag blijven en niet ga off-topic gaan want dat is niet echt de bedoeling. korte antworden van ja en nee worden ongeroepelijk verwijderd.
Terry
Geplaatst: 03 feb 2006, 20:59
door waal
dus als je lid word van het koks gilde krijg je een abbonement op de saissonier en de misset???
waal
Geplaatst: 04 feb 2006, 01:14
door Leo
je krijgt in elk geval saissonier
misset, als er 'n restaurant bijlage bij zit.
en wat catering blaadjes.
koksgilde heeft hele leuke uitstapjes..(ik ben wel eens mee geweest naar 'n kalfsslachterij, echt heel gaaf)
en 2x per jaar 'n diner. Asperge en Kerstdiner
kijk maar op
www.koksgilde.nl
Geplaatst: 05 feb 2006, 17:05
door willem
saissonier is gewoon goed,thuries is vaak ook leuk een frans blad,misset blader je door en dan gooi je t weg dus daar zou ik niet voor kiezen.
Geplaatst: 06 feb 2006, 14:48
door mark_s
in de supermark heb je ook een recepten blad die ik persoonlijk wel leuk vindt (Hij is 2 euro)
ik heb geen idee hoe het heet. moet ik even voor kijken.