ja heb wel al werk,maar het is nog rustig.
ben nu een maand bezig en de eerste drie weken heb ik alleen maar belastingzooi geregeld,kvk inschrijving,logo,briefpapier,visitekaartjes besteld,boekhouder geregeld,verzekeringen,etc etc je weet het zelf wel leo hoeveel tijd je er in moet steken.
dus de eerste drie weken nog geen reclame gemaakt of niks.
en je moet het allemaal snappen wat bij de belasting komt kijken met alle aftrekposten,omzetbelasting enz,wat kan je wel of niet doen,maar vind het wel interessant en leuk om me in te verdiepen,niet om mijn beroep van te maken haha maar wel om het te begrijpen wat je aan het doen bent.
de meeste mensen denken dat je na een maand al 20 werkgevers hebt hahaha maar dat gaat je bijna nooit lukken.
nu waarschijnlijk bij de carlton collectie aan de gang eerst in mierlo daarna mischien naar rotterdam,daar ben ik zelf een paar keer naar toe gestuurd om samen met de chef destijds de boel weer recht te zetten.
en ik denk dat ik met de prijs onder de meeste freelancers prijzen zit.
waarom de prijs lager is, 1 omdat ik niet zoveel inkomen nodig heb, 2 omdat ik ook wil leren in andere bedrijven(je blijft altijd leren)
3 connecties opstarten en toch ook mensen uit de brand helpen.
freelancers zeggen altijd op hun pagina´s dat ze overal inzetbaar zijn , alles kunnen draaien,dit soor dingen.
is ook wel rete belangrijk maar dat vind ik niet het belangrijkste.
ik denk dat het belangrijkste is dat je zo kan opgaan in een team en mee kan draaien met het team,dus sociaal vaardig bent en je eigen goed kan aanpassen aan mensen, daarin is de horeca toch een aparte branche.
heb zelf bij mijn oude baan bij carlton ook met freelancers gewerkt en die gasten paste absoluut niet in ons team,
pffff dat waren verschrikkelijke werkdagen voor iedereen.
zeg trouwens niet dat elke freelancer zo is absoluut niet,maar ik wil mezelf graag anders profileren.
dus als ik een gesprek heb met iemand begin ik niet eerst over mijn fantastische kookkunsten

maar over het kunnen meedraaien in dat betreffende team.
als er geen koks zijn in dat bedrijf dan liggen de zaken natuurlijk anders,of als ze vragen of ik de keuken wil draaien.
ahahaha sorry voor deze ongelooflijke lap tekst.
groeten roy