greenpan
Geplaatst: 04 feb 2010, 22:34
Hallo !
Daar mijn moeder zo weinig mogelijk vet moet eten wenste ik mij een greenpan aan te schaffen .
Iemand ervaring met het bakken van vlees enz. in deze pan ?
Heb al vernomen dat ze snel verkleuren .
Ik doe het ook vooral omdat er toch wel wat heisa is rond de antiaanbaklagen van andere pannen ( teflon) met namen dat deze ongezond zijn ?
Welke pannen zijn goed zowel greenpan als gewone zonder antiaanbak ?
Die van Demeyere zijn natuurlijk zeer duur .
Budget is wel beperkt wil niet meer dan 60 € per pan geven .
Daar mijn moeder zo weinig mogelijk vet moet eten wenste ik mij een greenpan aan te schaffen .
Iemand ervaring met het bakken van vlees enz. in deze pan ?
Heb al vernomen dat ze snel verkleuren .
Ik doe het ook vooral omdat er toch wel wat heisa is rond de antiaanbaklagen van andere pannen ( teflon) met namen dat deze ongezond zijn ?
Welke pannen zijn goed zowel greenpan als gewone zonder antiaanbak ?
Die van Demeyere zijn natuurlijk zeer duur .
Budget is wel beperkt wil niet meer dan 60 € per pan geven .

