Pagina 1 van 1

greenpan

Geplaatst: 04 feb 2010, 22:34
door Patatje
Hallo !

Daar mijn moeder zo weinig mogelijk vet moet eten wenste ik mij een greenpan aan te schaffen .

Iemand ervaring met het bakken van vlees enz. in deze pan ?

Heb al vernomen dat ze snel verkleuren .

Ik doe het ook vooral omdat er toch wel wat heisa is rond de antiaanbaklagen van andere pannen ( teflon) met namen dat deze ongezond zijn ?

Welke pannen zijn goed zowel greenpan als gewone zonder antiaanbak ?

Die van Demeyere zijn natuurlijk zeer duur .

Budget is wel beperkt wil niet meer dan 60 € per pan geven .

Re: greenpan

Geplaatst: 05 feb 2010, 08:37
door Maurits
Patatje schreef: Ik doe het ook vooral omdat er toch wel wat heisa is rond de antiaanbaklagen van andere pannen ( teflon) met namen dat deze ongezond zijn ?
Volgens mij is dit zwaar overdreven; ik heb gelezen dat anti-aanbak alleen ongezond is als je de pan tot extreem hoge temperaturen verhit (300-400 graden of zoiets). En dat gebeurt thuis niet....O ja, en het is ongezond als je de anti-aanbaklaag opeet :)
Patatje schreef: Welke pannen zijn goed zowel greenpan als gewone zonder antiaanbak ?


BK heeft Balans pannen. Die zijn redelijk goedkoop.

Re: greenpan

Geplaatst: 05 feb 2010, 08:46
door Xavier
misschien is dit een handige oplossing voor je moeder:
te verkrijgen bij weight watchers

Afbeelding
Bakvel
Dit rond bakvel heeft een diameter van 24 cm en kan in iedere pan gebruikt worden.
Door de unieke anti-kleef bakvellen kun je bakken en braden zonder vetstoffen toe te moeten voegen.
Ze kunnen tot 1000 keer opnieuw gebruikt worden.

Prijs: €4,00

Afbeelding
Ovenbakvel
Dit rechthoekige bakvel van 33 x 40 cm bakvel is ideaal om zonder toevoeging van vetstoffen heerlijke ovengerechten te bereiden. Ze kunnen tot 1000 keer opnieuw gebruikt worden.

Prijs: € 4,50