Bal van de Oostenrijkse gastronomie 2010
Geplaatst: 27 jan 2010, 15:32
1. BALL DER ÖSTERREICHISCHEN GASTRONOMIE am 6. März 2010 - im Congress Graz.
In het Oostenrijkse Graz wordt op 6 maart 2010 het eerste bal van de Oostenrijkse gastronomie gehouden. 9 topkoks met in totaal 23 GaultMillau mutsen bereiden gerechten op Frontcooking stations. Bekende koks als Silvio Nickol ("Schlosshotel Velden" 18/20), Didi Dorner - uit het niets op 17/20! - ("Landhaus Stainach"), Thomas Walkensteiner ("Schloss Fuschl" 18/20) en de vrouwelijke kok Elisabeth Grabmer ("Waldschänke" 16/20) zullen met nog vijf koks aanwezig zijn. Interessant om te zien hoe de haute cuisine in Oostenrijk is. Een kaartje kost 119€ (toegang om 1900 uur) en 198€ (VIP, toegang om 1800 uur en toegang tot de koks). Ik ga in ieder geval kijken, daarna door naar Praag en dan naar Nederland.
http://www.balldergastronomie.at" onclick="window.open(this.href);return false;
In het Oostenrijkse Graz wordt op 6 maart 2010 het eerste bal van de Oostenrijkse gastronomie gehouden. 9 topkoks met in totaal 23 GaultMillau mutsen bereiden gerechten op Frontcooking stations. Bekende koks als Silvio Nickol ("Schlosshotel Velden" 18/20), Didi Dorner - uit het niets op 17/20! - ("Landhaus Stainach"), Thomas Walkensteiner ("Schloss Fuschl" 18/20) en de vrouwelijke kok Elisabeth Grabmer ("Waldschänke" 16/20) zullen met nog vijf koks aanwezig zijn. Interessant om te zien hoe de haute cuisine in Oostenrijk is. Een kaartje kost 119€ (toegang om 1900 uur) en 198€ (VIP, toegang om 1800 uur en toegang tot de koks). Ik ga in ieder geval kijken, daarna door naar Praag en dan naar Nederland.
http://www.balldergastronomie.at" onclick="window.open(this.href);return false;