Gezocht: Enthousiaste zelfstandig werkend kok
Geplaatst: 22 jan 2010, 09:01
Contact gegevens
Bedrijf:de Silveren Spiegel
Functie aanvrager: Chef Kok, Esther van Meerten

Adres: Kattengat 4-6
Postcode: 1012SZ
Plaats: Amsterdam
Land:Nederland
E-mail:info@desilverenspiegel.com
Website: http://www.desilverenspiegel.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Telefoon:0206246589
Korte omschrijving van het bedrijf en functie:
Culinair genieten in het Kattengat
De zaak van Francisca en Jim van der Hoff zit in twee trapgevelpanden uit de 17e eeuw.In de Keuken Chef Kok, Esther van Meerten Veel details zijn bewaard gebleven, waardoor het uniek is in zijn genre. Heel stemmig .Geen wonder dat buitenlandse gasten er dol op zijn. Bij mooi weer kun je eventueel buiten eten op het mooie terrassen goed afgeschermd terras met parasols Er wacht een gevarieerde kaart die gerechten biedt voor ieder een, ongeacht het seizoen: zes Zeeuwse oesters met katenspek,radijs en waterkers:in mierikswortel gegaarde zeewolf met Hollandse garnalen en gebakken bospaddekstoelen; wilde eend met gestoofd pootje, maïsblini’s ’s en kruiden koeksaus; fazant met zuurkool, hete bliksem en canthareljus. Wijn is het domein van gastheer en sommelier Jim,waarbij zelf de meest verwende wijnliefhebber versteld van zijn keuze. Wie iets te vieren heeft,of gewoon zin heeft om zich extra te laten verwennen op wijn gebied, moet vragen naar Jimmy’s specials. Prima service, attent en vakkundig (Gault Millau)
Gezocht enthousiaste zelfstandig werkend kok
Algemene werkzaamheden
• Bereiden van (samengestelde) gerechten uit verse ingrediënten.
• alleenwerkend of incidenteel met een hulp.
• Eigen partie draaien
Functie-eisen
• In bezit van BBL niveau 3, zelfstandig werkend kok (anders geen reactie op sollicitatie)
• Ervaring met HACCP
• Leeftijd tot 25 jaar
• Beheersing van de Nederlandse taal
• Je hebt een frisse uitstraling en je bent representatief
• Ervaring in gerenommeerde restaurants
• Kennis van HACCP-richtlijnen
• Flexibele instelling.
• Sociaal, zelfstandig, innovatief, leergierig, correct, initiatiefrijk, commercieel.
Geboden wordt
Veelzijdige, uitdagende functie in een historische omgeving.
Werkdagen: Ma/Za . (Zondag en Lunch gesloten)
Salaris:hoger dan gemiddeld
Salaris indicatie: rond de ? 1400,- netto. (gebasseerd op een leeftijd
van rond de 22 jaar
• Soort bedrijf:Restaurant
(catering, hotel, restaurant, etc.)
• Functie:
(chef, souschef, etc. Zelfstandig werkend kok
• Per wanneer: Zo snel mogelijk of 1 maart
(direct, of overige datum)
• Duur van contract: Bepaalde tijd
(vast, bepaalde periode, etc.)
• Reiskosten vergoeding:Ja, buiten de straal Amsterdam op basis openbaar vervoer
(Ja / Nee)
• Aantal uren:
Per maand / weekDe arbeidstijd per week is 38-40 uur (variabele tijden).
• Deelname aan fooi?:
(Ja / Nee)Ja
• Huisvesting mogelijk ?:
(Ja / Nee)Nee
• Contact opnemen over de vacature:
(per mail / brief / telefoonAlleen per E-Mail
Bedrijf:de Silveren Spiegel
Functie aanvrager: Chef Kok, Esther van Meerten

Adres: Kattengat 4-6
Postcode: 1012SZ
Plaats: Amsterdam
Land:Nederland
E-mail:info@desilverenspiegel.com
Website: http://www.desilverenspiegel.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Telefoon:0206246589
Korte omschrijving van het bedrijf en functie:
Culinair genieten in het Kattengat
De zaak van Francisca en Jim van der Hoff zit in twee trapgevelpanden uit de 17e eeuw.In de Keuken Chef Kok, Esther van Meerten Veel details zijn bewaard gebleven, waardoor het uniek is in zijn genre. Heel stemmig .Geen wonder dat buitenlandse gasten er dol op zijn. Bij mooi weer kun je eventueel buiten eten op het mooie terrassen goed afgeschermd terras met parasols Er wacht een gevarieerde kaart die gerechten biedt voor ieder een, ongeacht het seizoen: zes Zeeuwse oesters met katenspek,radijs en waterkers:in mierikswortel gegaarde zeewolf met Hollandse garnalen en gebakken bospaddekstoelen; wilde eend met gestoofd pootje, maïsblini’s ’s en kruiden koeksaus; fazant met zuurkool, hete bliksem en canthareljus. Wijn is het domein van gastheer en sommelier Jim,waarbij zelf de meest verwende wijnliefhebber versteld van zijn keuze. Wie iets te vieren heeft,of gewoon zin heeft om zich extra te laten verwennen op wijn gebied, moet vragen naar Jimmy’s specials. Prima service, attent en vakkundig (Gault Millau)
Gezocht enthousiaste zelfstandig werkend kok
Algemene werkzaamheden
• Bereiden van (samengestelde) gerechten uit verse ingrediënten.
• alleenwerkend of incidenteel met een hulp.
• Eigen partie draaien
Functie-eisen
• In bezit van BBL niveau 3, zelfstandig werkend kok (anders geen reactie op sollicitatie)
• Ervaring met HACCP
• Leeftijd tot 25 jaar
• Beheersing van de Nederlandse taal
• Je hebt een frisse uitstraling en je bent representatief
• Ervaring in gerenommeerde restaurants
• Kennis van HACCP-richtlijnen
• Flexibele instelling.
• Sociaal, zelfstandig, innovatief, leergierig, correct, initiatiefrijk, commercieel.
Geboden wordt
Veelzijdige, uitdagende functie in een historische omgeving.
Werkdagen: Ma/Za . (Zondag en Lunch gesloten)
Salaris:hoger dan gemiddeld
Salaris indicatie: rond de ? 1400,- netto. (gebasseerd op een leeftijd
van rond de 22 jaar
• Soort bedrijf:Restaurant
(catering, hotel, restaurant, etc.)
• Functie:
(chef, souschef, etc. Zelfstandig werkend kok
• Per wanneer: Zo snel mogelijk of 1 maart
(direct, of overige datum)
• Duur van contract: Bepaalde tijd
(vast, bepaalde periode, etc.)
• Reiskosten vergoeding:Ja, buiten de straal Amsterdam op basis openbaar vervoer
(Ja / Nee)
• Aantal uren:
Per maand / weekDe arbeidstijd per week is 38-40 uur (variabele tijden).
• Deelname aan fooi?:
(Ja / Nee)Ja
• Huisvesting mogelijk ?:
(Ja / Nee)Nee
• Contact opnemen over de vacature:
(per mail / brief / telefoonAlleen per E-Mail