Een hele goeie dag allemaal,
Geplaatst: 27 jul 2009, 21:31
Ik ben Erwin en ik ben hier voor het eerst.
Mijn beroep is tuinder en ben me aan het verdiepen in alle soorten eetbare planten die in de zee groeien.
Omdat ik van plan ben deze "zeegroente" op grotere schaal te gaan telen zou ik graag willen weten wat de vraag is uit de keuken.
Ik roep jullie dan ook op om kenbaar te maken wat er zoal gebruikt wordt op dit gebied.
Wat ik tot nu toe "boven water" heb gehaald is; strandbiet, lamsoor, zeekool, zeekraal, zeesla, zeevenkel, zeeaster, zeewier(kombu,wakam,nori
aram,hiziki en dulse)
Wie heeft er ervaring mee??
Ik wacht het af, mvg. Erwin
Mijn beroep is tuinder en ben me aan het verdiepen in alle soorten eetbare planten die in de zee groeien.
Omdat ik van plan ben deze "zeegroente" op grotere schaal te gaan telen zou ik graag willen weten wat de vraag is uit de keuken.
Ik roep jullie dan ook op om kenbaar te maken wat er zoal gebruikt wordt op dit gebied.
Wat ik tot nu toe "boven water" heb gehaald is; strandbiet, lamsoor, zeekool, zeekraal, zeesla, zeevenkel, zeeaster, zeewier(kombu,wakam,nori
aram,hiziki en dulse)
Wie heeft er ervaring mee??
Ik wacht het af, mvg. Erwin