Pagina 1 van 1

Procureur lapje?

Geplaatst: 20 jul 2009, 19:10
door casper021
Kan iemand mij misschein vertellen wat voor soort varkensvlees dit is? is het vet/mager varkensvlees?
en hoe de smaak is (waar kan je de smaak mee vergelijken?) ?

Re: Procureur lapje?

Geplaatst: 20 jul 2009, 21:55
door Leo
Nekvlees van het varken, volgens mij. Wij gebruiken het voor babi pangang vlees.
super zacht. '

een heerlijk stukje vlees.

Re: Procureur lapje?

Geplaatst: 20 jul 2009, 22:23
door Cees
Ja is nek. Nek in de roner doen 58 °C 24 uur
plakken snijden en bakken of wat je maar wilt...heerlijk!

Re: Procureur lapje?

Geplaatst: 21 jul 2009, 06:45
door casper021
ik krijg er losse lapjes van, maar weet iemand of het mager/vet vlees is??
hoe is de structuur van het vlees?

Re: Procureur lapje?

Geplaatst: 21 jul 2009, 09:06
door Cees
Vet vlees , zo smaakt het ook, erg lekker dus...aanrader om een nekje te bestellen van icerico ras...als voordeel heb je dan dat die vetten beter voor je zijn.