waarom we vis cisseleren?
Geplaatst: 05 feb 2009, 16:55
hallo beste mensen, ik ben bas, en ben bezig met eenvervolg cursus tot zelfstandig werkend kok.
dus heb ik wat huiswerk en opdrachten om uti te voeren, en ben ik een vraag tegengekomen waar ik niet zo goed weet wat i kermee moet
de vraag luid
waarom wordt vis ge-cisseleerd?
heb een gedachte gang erover laten gaan, maar ik kom er niet uit, cisseleren pas je doorgaans toch toe op redelijk harde producten, die zich ervoor uitlenen?
ik heb het nog niet geprobeerd om vis de ciseleren, en de enigste antwoord die ik kan verzinnen is om de vis in gelijke stukjes te snijden zoals het hoort bij de techniek cisseleren, maar vis is overgens wat zacht van struktuur/ of niet geschikt om te cisseleren??
ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen met deze vraag.
groetjes, Bas
dus heb ik wat huiswerk en opdrachten om uti te voeren, en ben ik een vraag tegengekomen waar ik niet zo goed weet wat i kermee moet
de vraag luid
waarom wordt vis ge-cisseleerd?
heb een gedachte gang erover laten gaan, maar ik kom er niet uit, cisseleren pas je doorgaans toch toe op redelijk harde producten, die zich ervoor uitlenen?
ik heb het nog niet geprobeerd om vis de ciseleren, en de enigste antwoord die ik kan verzinnen is om de vis in gelijke stukjes te snijden zoals het hoort bij de techniek cisseleren, maar vis is overgens wat zacht van struktuur/ of niet geschikt om te cisseleren??
ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen met deze vraag.
groetjes, Bas