Pagina 1 van 1

Alexander verbunt

Geplaatst: 06 dec 2005, 12:51
door Vlabakje2
Hoi

Zal me ook eens even voorstellen
Ben Alexander verbunt ben 22 jaar en woon in brabant

Werkervaring:

Reastaurant de Koppelpaarden
Restaurant de Gevangenpoort
Restaurant de Waterman
Arjan van dijk Groep

Werk tot op heden bij de arjan van dijk groep dit is catering en het bevalt me wel
Het vooroordeel van MASSA is niet waar ook cateringkoks kunnen leuke gerechten maken
Afgelopen November heb ik meegedaan aan de Zilveren Garde helaas niet in de prijzen gevallen maar wel goed gepresteerd
Nu op naar het NK op de Horecava wat op 9 Januari zal plaatsvinden waar ik het volgende moet bereiden

Amuse: van Makreel
Voorgerecht:Rouleau van diverse vissoorten
Hoofdgerecht:Gebraden hazenrug met 3 wintergroenten
Dessert:Tarte tatin

Ben al druk bezig maar ideeen van collega''s zijn altijd welkom

Geplaatst: 06 dec 2005, 13:23
door Webmaster
Hoi Alexander,

Van harte welkom op dit forum hopelijk kom je leuke dingen hier tegen.
Wij hebben ooit zaken gedaan met de Arjan van Dijk groep.

groet,

Terry

Geplaatst: 06 dec 2005, 15:13
door Vlabakje2
Terry schreef:Hoi Alexander,

Van harte welkom op dit forum hopelijk kom je leuke dingen hier tegen.
Wij hebben ooit zaken gedaan met de Arjan van Dijk groep.

groet,

Terry
In welke vorm heb je zaken met hun gedaan dan ben benieuwd

Geplaatst: 06 dec 2005, 15:34
door Webmaster
We hadden eens een feest 1001 nachten dat hebben hun toen helemaal verzorgt voor ons.

Geplaatst: 06 dec 2005, 15:38
door Vlabakje2
Terry schreef:We hadden eens een feest 1001 nachten dat hebben hun toen helemaal verzorgt voor ons.

Dat was waarschijnlijk in Wernhout Jaiselings Royal palace
Of in het Fort gertrudis geertruidenberg?

Geplaatst: 06 dec 2005, 15:41
door Webmaster
Nee, Restaurant Mercurius in Amsterdam