Pagina 1 van 1
koekenpannen
Geplaatst: 03 okt 2008, 12:36
door ferra
ik heb een vraag over een goed merk koekenpannen
deze pannen worden niet gewassen maar na gebruik in de kast gezet
met de etensresten er nog in
nu komen er als je er met een lepel overheen gaat bruin en zwart spul vanaf
mijn vraag is dus nu is dit veilig ? of gezond? of gewoon smerig en gooit de warenwet ze bij een controle weg?
groetjes ferra
Re: koekenpannen
Geplaatst: 03 okt 2008, 12:51
door Maurits
Of ik begrijp je niet, of dit is een rare vraag....Is ongewassen pannen wegzetten velig/gezond? Is je nooit wassen velig/gezond?.........
Re: koekenpannen
Geplaatst: 03 okt 2008, 12:59
door ferra
ik werk samen met iemand die namelijk nooit de pannen wast dus mijn vraag is wat vinden jullie hiervan ik ben van mening dat het ongezond is en smerig en vraag me dus af wat zou de warenwet bij een controle doen
Re: koekenpannen
Geplaatst: 03 okt 2008, 13:07
door Leo
buiten de vraag of het ongezond is ja of nee..
moet je zoiets gewoon niet willen. Zal wel een bende worden!!
Re: koekenpannen
Geplaatst: 03 okt 2008, 14:11
door ferra
ik wil dit ook niet en heb inmiddels mijn eigen koekenpannen
maar ik ben niet zijn baas en diegene die dat wel is wil horen van bv andere koks of instanties dat het ongezond is dus ik zei tegen hem dat ik dat op een koksforum zou vragen
vandaar deze vraag dan kan ik naar mijn baas toe stappen en kan hij actie ondernemen
Re: koekenpannen
Geplaatst: 03 okt 2008, 14:15
door Maurits
Tja, die medewerkers van het bedrijf waar jullie restaurant zit, zullen wel 'vuurvast en kogelvrij' zijn van al die viezigheid. Zonder gekkigheid Ferra, wat je baas doet hoort absoluut niet!
Re: koekenpannen
Geplaatst: 03 okt 2008, 14:17
door ferra
ja ik weet het probeer ook van alles om het schoon te krijgen en houden maar ja ik werk er maar twee dagen in de week en de kok 5 dagen maar goed ik ga met deze reacties naar mijn baas
bedankt ervoor
Re: koekenpannen
Geplaatst: 03 okt 2008, 19:52
door Webmaster
je zal de warenwet nu maar over de vloer krijgen en je baas krijgt een waarschuwing hiervoor hij zal dan in ieder gavl de mensen in de keuken erop afrekenen al heb je het niet gedaan.
Re: koekenpannen
Geplaatst: 03 okt 2008, 23:19
door Jom
vrag eens aan die "kok" waarom hij zijn pannen niet reinigt.? Ik kan geen reden bedenken, maar misschien heeft hij er een.
Pannen altijd wassen met warm/heet stromend water en niet met sop.
Re: koekenpannen
Geplaatst: 04 okt 2008, 11:21
door ferra
hij zei me eens dat het zo hoort en dat het geen kwaad kan hij noemde het inbakken
toen ik zei dat ik het smerig vond zei hij ik ben al 30 jaar kok en weet wat ik doe en de meeste koks doen dat met de pannen
maar buiten dat laat hij alles vies achter bestek bakken apparatuur noem maar op
Re: koekenpannen
Geplaatst: 04 okt 2008, 22:19
door chef-dave
En dat durft zich kok noemen???
