bas
Geplaatst: 14 nov 2005, 12:25
Mijn naam is Bas,
Ik ben 20 jaar en heb mijn hotelschool afgerond. In de loop der tijd ben ik zeer geintereseerd geraakt in koken. Deze interesse heb ik al vanaf de basisschool en is almaar verder gegroeid. Volgend schooljaar
Tijdens mijn stages heb ik altijd in de keuken gewerkt iets anders trok me absoluut niet aan. Mijn laatste stage was bij The Dylan Amsterdam onder leiding van Schilo van Coevorden. De meest creative chef die ik ooit heb mogen meemaken de kookstijl die hij hanteert is fusion wat mij nu ook heel erg aantrekt.
De creaties en de smaakverschillen zijn echt super. wisten jullie trouwens dat Schilo van Coevorden ook Chef is van The College Hotel dus dat hij chef is van 2 hotels
Groet Bas
Ik ben 20 jaar en heb mijn hotelschool afgerond. In de loop der tijd ben ik zeer geintereseerd geraakt in koken. Deze interesse heb ik al vanaf de basisschool en is almaar verder gegroeid. Volgend schooljaar
Tijdens mijn stages heb ik altijd in de keuken gewerkt iets anders trok me absoluut niet aan. Mijn laatste stage was bij The Dylan Amsterdam onder leiding van Schilo van Coevorden. De meest creative chef die ik ooit heb mogen meemaken de kookstijl die hij hanteert is fusion wat mij nu ook heel erg aantrekt.
De creaties en de smaakverschillen zijn echt super. wisten jullie trouwens dat Schilo van Coevorden ook Chef is van The College Hotel dus dat hij chef is van 2 hotels
Groet Bas