Pagina 1 van 1

Marcel de Leeuw - Voorstellen

Geplaatst: 16 jun 2008, 22:26
door m.deleeuw
Goededag,

Mijn naam is Marcel de Leeuw
Momenteel 3 jaar werkzaam bij Bilderberg Garden Hotel Restaurant De Kersentuin te Amsterdam.
Waarvan 2 jaar chef de cuisine.

Heb zelf mijn opleiding gedaan bij De Sterklas. en heb die afgerond bij Hotel Restaurant Juliana te Valkenburg.

Doe zelf ook fanatiek mee aan kookwedstrijden;
2 x De Zilveren Champignon gewonnen.
Zilveren garde gewonnen.
Europeese kampioenschappen voor leerlingkoks
2e plaats Nederlandse kampioenschappen leerlingkoks
Nederlandse kampioenschappen voor chefkoks
Young Rubbens chef award
2e plaats Moet & Chandon met Oosterschelde kreeft

en volgende week de Finale op de Dam in Amsterdam De Amsterdamse Stadsspelen (22 juni 2008).


Ook hebben we sinds deze week met de Kersentuin een nieuwe website.

check maar eens.

http://www.dekersentuin.nl

Groeten Marcel

Re: Voorstellen

Geplaatst: 16 jun 2008, 23:36
door Niels
Marcel welkom, leuk dat je je hebt aangemeld!

Re: Voorstellen

Geplaatst: 17 jun 2008, 04:18
door Webmaster
Hi Marcel, van harte welkom misschien zie ik je op de Dam ben die dag in de stad.

Re: Voorstellen

Geplaatst: 17 jun 2008, 15:50
door Pluter
He Marcel, gezellig!!

Groetjes, Dieter.

Re: Marcel de Leeuw - Voorstellen

Geplaatst: 24 nov 2008, 14:21
door paul van der doelen
hallo meneer de leeuw

weer veel te lang geleden
maar het gaat je nog steeds goed bij kersentuin zie ik

spreken elkaar snel een keer

groeten paul van der doelen

Re: Marcel de Leeuw - Voorstellen

Geplaatst: 24 nov 2008, 15:21
door jeroenbr
Hallo meneer de leeuw, u kent vast wel Harry Bult

Re: Marcel de Leeuw - Voorstellen

Geplaatst: 27 okt 2009, 01:07
door Pluter
Las net wat berichtjes hier en daar....

Gefeliciteerd met je titel mijnheer De Leeuw!!!!!

Re: Marcel de Leeuw - Voorstellen

Geplaatst: 27 okt 2009, 01:25
door Niels
Zie ook http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopi ... 863#p27863" onclick="window.open(this.href);return false;