Marcel de Leeuw - Voorstellen
Geplaatst: 16 jun 2008, 22:26
Goededag,
Mijn naam is Marcel de Leeuw
Momenteel 3 jaar werkzaam bij Bilderberg Garden Hotel Restaurant De Kersentuin te Amsterdam.
Waarvan 2 jaar chef de cuisine.
Heb zelf mijn opleiding gedaan bij De Sterklas. en heb die afgerond bij Hotel Restaurant Juliana te Valkenburg.
Doe zelf ook fanatiek mee aan kookwedstrijden;
2 x De Zilveren Champignon gewonnen.
Zilveren garde gewonnen.
Europeese kampioenschappen voor leerlingkoks
2e plaats Nederlandse kampioenschappen leerlingkoks
Nederlandse kampioenschappen voor chefkoks
Young Rubbens chef award
2e plaats Moet & Chandon met Oosterschelde kreeft
en volgende week de Finale op de Dam in Amsterdam De Amsterdamse Stadsspelen (22 juni 2008).
Ook hebben we sinds deze week met de Kersentuin een nieuwe website.
check maar eens.
http://www.dekersentuin.nl
Groeten Marcel
Mijn naam is Marcel de Leeuw
Momenteel 3 jaar werkzaam bij Bilderberg Garden Hotel Restaurant De Kersentuin te Amsterdam.
Waarvan 2 jaar chef de cuisine.
Heb zelf mijn opleiding gedaan bij De Sterklas. en heb die afgerond bij Hotel Restaurant Juliana te Valkenburg.
Doe zelf ook fanatiek mee aan kookwedstrijden;
2 x De Zilveren Champignon gewonnen.
Zilveren garde gewonnen.
Europeese kampioenschappen voor leerlingkoks
2e plaats Nederlandse kampioenschappen leerlingkoks
Nederlandse kampioenschappen voor chefkoks
Young Rubbens chef award
2e plaats Moet & Chandon met Oosterschelde kreeft
en volgende week de Finale op de Dam in Amsterdam De Amsterdamse Stadsspelen (22 juni 2008).
Ook hebben we sinds deze week met de Kersentuin een nieuwe website.
check maar eens.
http://www.dekersentuin.nl
Groeten Marcel