Apicius magazine
Geplaatst: 27 mei 2008, 20:53
Het volgende kwam ik tegen op de site van Cnudde en in hun nieuwe magazine:
Montagud Editores en N.V. Cnudde hebben het genoegen u de Nederlandstalige uitgave van APICIUS voor te stellen.
Het “Cahier” van de topgastronomie verschijnt 2 maal per jaar en bundelt hoogstaande culinaire creaties van internationale topchefs. Ferran Adria, Quique Dacosta, Andoni Luis Adúriz, Massimiliano Alajmo of nog Pascal Barbot zijn maar enkele van de klinkende namen die hun bijdrage leveren in APICIUS.
Uitleg over gastronomische producten, een uiteenzetting van de laatste keukentechnieken en een 60-tal recepten maken van APICIUS een onmisbare tool voor alle professionals uit de sector. Het typische aan APICIUS is dat het poogt om binnen te dringen in de gedachten van de chefs om de motivatie van hun gerechten en de keuze van de gebruikte ingrediënten en technieken te achterhalen.
Door aan de lezers de interessantste nieuwe kooktechnieken uit te leggen, streeft het “Cahier” van de topgastronomie ernaar de kennis van de techniek uit te diepen en door te geven met als enig doel de smaak van het product tot zijn recht te laten komen.
APICIUS richt zich niet alleen tot een professioneel publiek, maar ook tot amateur-gastronomen en mensen met een passie voor koken. Uitgegeven volgens de hoogste kwaliteitsnormen, extra luxueus, APICIUS staat voor een avant-gardistische presentatie, kunstzinnige foto’s en teksten die trouw en met zorg de culinaire trends van het moment weergeven. We mogen gerust spreken van Culinaire Kunst.
De Nederlandstalige uitgave van Apicius is vanaf juni 2008 beschikbaar en kan nu reeds online gereseRveerd worden.
Kijk op http://www.apiciusmagazine.com/ voor meer info.
Volgens mij is het de moeite waard.
Groeten Erik
Montagud Editores en N.V. Cnudde hebben het genoegen u de Nederlandstalige uitgave van APICIUS voor te stellen.
Het “Cahier” van de topgastronomie verschijnt 2 maal per jaar en bundelt hoogstaande culinaire creaties van internationale topchefs. Ferran Adria, Quique Dacosta, Andoni Luis Adúriz, Massimiliano Alajmo of nog Pascal Barbot zijn maar enkele van de klinkende namen die hun bijdrage leveren in APICIUS.
Uitleg over gastronomische producten, een uiteenzetting van de laatste keukentechnieken en een 60-tal recepten maken van APICIUS een onmisbare tool voor alle professionals uit de sector. Het typische aan APICIUS is dat het poogt om binnen te dringen in de gedachten van de chefs om de motivatie van hun gerechten en de keuze van de gebruikte ingrediënten en technieken te achterhalen.
Door aan de lezers de interessantste nieuwe kooktechnieken uit te leggen, streeft het “Cahier” van de topgastronomie ernaar de kennis van de techniek uit te diepen en door te geven met als enig doel de smaak van het product tot zijn recht te laten komen.
APICIUS richt zich niet alleen tot een professioneel publiek, maar ook tot amateur-gastronomen en mensen met een passie voor koken. Uitgegeven volgens de hoogste kwaliteitsnormen, extra luxueus, APICIUS staat voor een avant-gardistische presentatie, kunstzinnige foto’s en teksten die trouw en met zorg de culinaire trends van het moment weergeven. We mogen gerust spreken van Culinaire Kunst.
De Nederlandstalige uitgave van Apicius is vanaf juni 2008 beschikbaar en kan nu reeds online gereseRveerd worden.
Kijk op http://www.apiciusmagazine.com/ voor meer info.
Volgens mij is het de moeite waard.
Groeten Erik