Pagina 1 van 1

Cumbawa / Cumbava

Geplaatst: 08 apr 2008, 12:12
door Leo
Iemand hier al eens mee gewerkt?
Heb het pas op bij Plaze Athene, in Parijs. zat bij een dessert met Ananas en mango.

gaat te googlen, maar het zou best wel eens cumbava kunnen heten, maar het stond als cumbawa op de kaart.


Afbeelding

uitendelijke kom je dan terecht bij kafir limoen.

Iemand het foodbook bij de hand=

Geplaatst: 08 apr 2008, 12:27
door Emiel
Staat niet in de Food...

Re: Cumbawa / Cumbava

Geplaatst: 13 apr 2008, 00:46
door shein
De naam cumbava zegt mij niets, maar dit is inderdaad kaffir lime. Een limoenachtige vrucht maar veel kleiner en knobbelig. Vrij harde schil. Gebruik gewoon ipv limoen, ook de zest heb ik gebruikt maar gezien de knobbels is hij minder makkelijk te zesten, een fijn raspje gaat dan beter.
Was niet slecht maar niet spectaculair of zeer appart.

Re: Cumbawa / Cumbava

Geplaatst: 14 apr 2008, 08:27
door Cees Timmerman
Je kan ook gedroogde blaadjes van de kaffir lime kopen, wordt gebruikt in marinades enzo