Pagina 1 van 1

Sosa Albumina / Pro Espuma

Geplaatst: 29 aug 2007, 11:47
door Kook Junk
Heeft iemand ervaring met deze poeders van Sosa, zou graag die ervaring willen delen, recepten en / of gebruik.
Mag ook via de mail hoor want ik begrijp dat niet alles voor iedereen is :D

Re: Sosa Albumina / Pro Espuma

Geplaatst: 03 sep 2007, 16:11
door anne
Kook Junkie schreef:Heeft iemand ervaring met deze poeders van Sosa, zou graag die ervaring willen delen, recepten en / of gebruik.
Mag ook via de mail hoor want ik begrijp dat niet alles voor iedereen is :D
http://www.nova-kuirejo.de/pageID_4317515.html
Alles is wel in het duits maar dat is niet zo moeilijk..
Ik zelf kan er goed mee overweg, het werkt makkelijker dan dat van elbulli .. is mijn mening
:) :)

Geplaatst: 05 sep 2007, 09:05
door Visitor
Pro espuma gebruik ik niet, vermits we Pro crema hebben staan en dat stabiliseert even goed. Albumina.... ik vermoed dat je daarmee Ovoneve bedoelt? Enfin, ik gebruik redelijk wat produkten van sosa. Dus als je ervaringen wil wisselen, mail je maar.... :D

pro espuma

Geplaatst: 28 dec 2007, 12:52
door Jarno
Sosa pro espuma is ideaal om de naam zegt het al espuma's te maken.
100 gram pro espuma op een liter vocht, in de kidde en 2 patronen erop.

kunt feitelijk alles opspuiten.
zelf kook ik bijvoorbeeld melk met vadouvan of ras el hanout en daar maak ik dan een espuma van met sosa.

Geplaatst: 28 dec 2007, 12:59
door Leo
hoe is de structuur van die espuma's?
en de stabiliteit?

Re: Sosa Albumina / Pro Espuma

Geplaatst: 08 jul 2008, 06:27
door Escouzy
Heb info en recepten op mijn blog staan van zowel texturas als Sosa.

http://www.passion4food.info
Komen regelmatig recepten bij dus af en toe eens komen kijken.

Groeten,

John