Japanse palinggerechten in Okura
Geplaatst: 10 jul 2007, 21:36
vrijdag 27 t/m maandag 30 juli, Amsterdam
Een heel weekend lang staan restaurant Yamazato (nummer 80 in de Lekker top-100) en het teppanyaki-restaurant Sazanka in hotel Okura in het teken van unagispecialiteiten.
Chef-kok Nonaka bereidt in Sazanka tijdens deze dagen diverse palinggerechten, zodat zijn gasten kennis kunnen maken met de Japanse traditie van paling eten. In Yamazato wordt de paling op traditionele wijze bereid: de vis wordt via de rug gefileerd en daarna gegrilleerd boven bijzonder hete bincho-houtskool. Bekijk hier de restaurantgegevens: Yamazato en Sazanka.
http://www.lekker.nl/zoeken/_restaurant ... ID=410&i=0
http://www.lekker.nl/zoeken/_restaurant ... ID=478&i=0
Bron: www.lekker.nl
Een heel weekend lang staan restaurant Yamazato (nummer 80 in de Lekker top-100) en het teppanyaki-restaurant Sazanka in hotel Okura in het teken van unagispecialiteiten.
Chef-kok Nonaka bereidt in Sazanka tijdens deze dagen diverse palinggerechten, zodat zijn gasten kennis kunnen maken met de Japanse traditie van paling eten. In Yamazato wordt de paling op traditionele wijze bereid: de vis wordt via de rug gefileerd en daarna gegrilleerd boven bijzonder hete bincho-houtskool. Bekijk hier de restaurantgegevens: Yamazato en Sazanka.
http://www.lekker.nl/zoeken/_restaurant ... ID=410&i=0
http://www.lekker.nl/zoeken/_restaurant ... ID=478&i=0
Bron: www.lekker.nl