Pagina 1 van 1

Jonnie Boer verkrijgbaar bij supermarkt

Geplaatst: 20 jun 2007, 19:24
door Webmaster
Vanaf donderdag heeft Albert Heijn topmaaltijden van onder andere topkok Jonny Boer in de schappen liggen. Althans in de nieuwe supermarkt in Oegstgeest en in 13 andere winkels.

Het bedrijf uit Zaandam heeft door top-cuisiniers verschillende luxe maaltijden laten bedenken en legt die nu onder het merk: 'Koken met Sterren-maaltijden’, in de schappen.

Uitgangspunt is dat klanten van Albert Heijn met een minimum aan tijd en voorbereiding een topmaaltijd op tafel kunnen zetten. De prijs bedraagt € 15,- voor een tweepersoonsmaaltijd.

Bron: http://www.missethoreca.nl/Sectoren/Res ... wsbericht/

Geplaatst: 20 jun 2007, 20:06
door Danuta
Brrr.....15 euro voor opgewarmde prak........maakt niet uit van wiens hand het materiaal is.........

Geplaatst: 24 jun 2007, 11:54
door de ouwe
leuk voor boer hij gaat de kant op van cas en lonnie
maar ik ben bang dat hij een beetje te veel hooi op zijn vork neemt
met alles wat hij nu aan pakt
het zou beter zijn als hij zich bij zijn mooie hele goede zaak zou houden want dat is TOP
er zijn zoveel voorbeelden van topkoks die te veel tijd stoppen in andere dingen (het geld is heeeeel leuk )
en vergeten dat het heel veel tijd kost om je zaak goed op de rail te houden
het gezegde is toch schoenmaker (kok) blijf bij je .........

Kookvideo topkoks op website AH

Geplaatst: 09 jul 2007, 15:51
door Webmaster
Albert Heijn heeft de samenwerking met diverse topkoks kracht bijgezet, door de sterrenchefs te tonen in een video waarin ze maaltijden maken. In de video’s is te zien hoe de topkoks menu’s bereiden, die de grootgrutter heeft ontwikkeld voor de veeleisende kok.

Aan het initiatief ‘Koken met chefkoks’ werken de absolute toppers Jonnie Boer, Sergio Herman, Lucas Rive, Ron Blaauw en Mark van Gulick mee. De video’s van de sterren zijn te zien op de website van Albert Heijn, www.ah.nl.

Zo is te zien hoe Ron Blaauw een kalfsoester met provolone kaas, groene asperges met chorizo, polenta met oude Hollandse kaas, kalfsjus met mosterd en salie maakt. Lucas Rive maakt een Gebraden tamme eendenborst met zoetzure prei, gepofte rozeval aardappeltjes en gevogeltejus met nootmuskaat.

En driesterrenkok Sergio Herman tenslotte produceert een Schots zalmhaasje met limoencrumble, zuiderse bulghur, gestoofde venkel en bosui in frisse tomatencoulis. Van Jonnie Boer en Mark van Gulick zijn vooralsnog geen video’s te zien.

Productontwikkelaar Bart Fischer van Albert Heijn dat de kans op mislukken nihil is wanneer thuiskoks de maaltijden van de toppers willen maken. ‘Je hoeft niet meer gestrest in kookboeken te bladeren voor inspiratie en je hoeft niet langer op speurtocht naar exclusieve ingrediënten’, aldus Fischer in het AD.

Bron: http://www.missethoreca.nl/