Pagina 1 van 1
Fizzy
Geplaatst: 18 jun 2007, 10:25
door Bon Chef
Net terug uit italie en daar ligt Fizzy in alle supermarkten.
1 pot 250 gr is 1,50 euro scheelt een hoop

(vies spul trouwens)
Ciao
http://www.ciao.it/Effervescente_Brioschi__431598
Geplaatst: 18 jun 2007, 14:42
door ralph geerts
ja zure zooi he
Geplaatst: 30 sep 2007, 08:40
door Jarno
Zure zooi,,
om puur te eten wel, fizzy leent zich uitermate goed om met bijvoorbeeld chiffonade van gekonfijte sinaasappel te vermengen en uit te storten, als je er vervolgens hele kleine stukjes van breekt en op je heerlijke zoete mousse presenteerd geeft het een geweldige bite aan je gerecht.
Geplaatst: 10 okt 2007, 22:35
door Tim
Jarno schreef:Zure zooi,,
om puur te eten wel, fizzy leent zich uitermate goed om met bijvoorbeeld chiffonade van gekonfijte sinaasappel te vermengen en uit te storten, als je er vervolgens hele kleine stukjes van breekt en op je heerlijke zoete mousse presenteerd geeft het een geweldige bite aan je gerecht.
Wat doe je er precies mee Jarno, ik wil ook es kijken of ik het kan aankaarten op mn werk. Ik vraag me ook af hoe je het precies gebruikt.
Tim