Nieuw hier.
Geplaatst: 28 mei 2007, 21:03
Hallo alemaal.
De naam is Danuta, niet zo jong als de meeste hier
Heel vroeger een jaar op een meisjesschool kookopleiding gedaan (werd later een huishoudschool dus dat niveau kelderde snel)
Later een tijdje in Zwitserland gewerkt als au pair en de hotelier waar ik toen voor werkte heeft mij toen een deel van de klassieke keuken geleerd waar ik later veel plezier van heb gehad als basis.
Van kleins af aan grootgebracht met een uitgebreide keuken doordat mijn moeder buitenlandse was, nu bezig om autodidactisch (wegens een tekort aan behoorlijke deeltijd opleidngen voor volwassenen) meer aan het specialiseren in patisserie.
Gezien de nieuwe ontwikkelingen op dit terrein ben ik op zoek naar mensen die dit nu leren of al onder de knie hebben zodat ik eventueel bij knelpunten om raad kan vragen. In mijn zoektocht vond ik dit forum dus heb mij aangemeld.
Danuta
De naam is Danuta, niet zo jong als de meeste hier
Heel vroeger een jaar op een meisjesschool kookopleiding gedaan (werd later een huishoudschool dus dat niveau kelderde snel)
Later een tijdje in Zwitserland gewerkt als au pair en de hotelier waar ik toen voor werkte heeft mij toen een deel van de klassieke keuken geleerd waar ik later veel plezier van heb gehad als basis.
Van kleins af aan grootgebracht met een uitgebreide keuken doordat mijn moeder buitenlandse was, nu bezig om autodidactisch (wegens een tekort aan behoorlijke deeltijd opleidngen voor volwassenen) meer aan het specialiseren in patisserie.
Gezien de nieuwe ontwikkelingen op dit terrein ben ik op zoek naar mensen die dit nu leren of al onder de knie hebben zodat ik eventueel bij knelpunten om raad kan vragen. In mijn zoektocht vond ik dit forum dus heb mij aangemeld.
Danuta