Gebruikersovereenkomst op koksforum

Hier kun je informatie, spelregels en algemene voorwaarden vinden, vragen stellen of opmerkingen plaatsen over de website.
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Gebruikersovereenkomst op koksforum

Bericht door Webmaster »

Een forum is een gemeenschap. Net zoals in het echte leven zijn er regels nodig om ervoor zorgen dat alles vlot kan verlopen.

Wat wordt er niet toegestaan:


- Spammen: Advertenties, kettingbrieven, pyramide-spelen en sollicitaties zijn ongepast en niet toegestaan. Links naar je eigen site, verspreid over het hele forum, vallen hier ook onder. (Het is wel toegestaan een link in je handtekening en in je profiel te plaatsen.)

- Onverdraagzaamheid: Hatelijke, racistische, fascistische, bedreigende, seksueel getinte, denigrerende, lasterende of schokkende berichten en afbeeldingen plaatsen is ten strengste verboden. Plaats ook geen persoonlijke gegevens van derden (zoals naam, adres, telefoonnummer, ...) op het forum.

- Auteursrechten verbreken: Je mag geen door auteurs-, portret- of andere rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen, tenzij jezelf de eigennaar bent van het respectievelijke recht van de betreffende tekst of afbeeldingen of een duidelijke bronvermelding doet

Mogelijke maatregelen bij overtredingen:
- Aanpassen van een bericht: Een moderator of een beheerder kan een bericht aanpassen als hij /zij vindt dat de inhoud ongeschikt is of in strijd is met de gebruikersovereenkomst. Er wordt steeds gezegd waarom het bericht werd aangepast om verwarring te vermijden.

- Verwijderen van een bericht: Een moderator of een beheerder kan een bericht verwijderen als hij /zij vindt dat de inhoud ongeschikt is of in strijd is met de gebruikersovereenkomst.

- Verbanning: Als je meermaals de regels overtreedt, kan je de toegang tot het forum ontzegd worden. Deze (drastische) maatregel zal slechts na verscheidene waarschuwingen toegepast en als laatste middel gebruikt worden.

Koksforum verklaart derhalve geen enkele verantwoordelijkheid te dragen voor de inhoud, juistheid, volledigheid of nauwkeurigheid van de geplaatste berichten. De beheerders behouden zich het recht om berichten zonder opgaaf van redenen te verwijderen, danwel aan te passen. De eindgebruiker blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
Kokforum.nl : de website voor koks
Plaats reactie