Bekijk en plaats hier actuele Horeca Vacatures

Hier kunt u uw advertentie plaatsen. Bekijk eerst het voorbeeld en de regels.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Niels
Forum Chef
Berichten: 659
Lid geworden op: 22 aug 2004, 12:08
Locatie: Oostvoorne
Contacteer:

Bekijk en plaats hier actuele Horeca Vacatures

Bericht door Niels » 06 feb 2015, 18:52

Bekijk de meest actuele koks Vacatures op Kokswereld.

Zelfstandig werkend kok, chef de partie, sous-chef en chef-kok.

maleebali
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 aug 2016, 10:06

Re: Bekijk en plaats hier actuele Horeca Vacatures

Bericht door maleebali » 04 aug 2016, 10:11

Wij zijn op zoek naar 1 indonesche kok voor ons restaurant maleebali in pattaya(thailand)

010Cuisine
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 nov 2016, 12:31

(Chef) kok voor 22 december ivm kerstdiner

Bericht door 010Cuisine » 08 nov 2016, 12:41

Beste,

Op 22 december organiseerd 010Cuisine voor de 4e keer een groot kerstdiner voor oudere bewoners uit de wijk Lombardijen in Rotterdam. De afgelopen jaren hebben we dit met veel succes gedaan met enthousiaste vrijwilligers zonder horecaervaring. Ons kerstdiner is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar veel oudere en alleenstaande mensen naar uitkijken.
Naast een heerlijk menu zal er in ieder geval een groot koor aanwezig zijn om muzikaal het heerlijke eten te ondersteunen

Om onder andere de kwaliteit, planning en levering van dit kerstdiner te kunnen blijven garanderen en nog succesvoller te maken dan de afgelopen jaren zoeken we de hulp van een professionele (chef)kok die bij kan dragen tot een succesvol kerstdiner. Uiteraard kan dit tegen betaling.

We maken op dit moment gebruik van 10 enthousiaste vrijwilligers die allen gewend zijn om dagelijks in deze keuken een maaltijd te bereiden voor ca 35 mensen. De sfeer binnen het team is bijzonder collegiaal en vriendschappelijk. Wel werken we volledig volgens de HACCP-regelgeving.

Wat we verwachten van de geschikte persoon is:
1. Het uitwerken van een passend kerstmenu (4 a 5 gangen) voor 100 tot 120 mensen. (Rekening houdend met beschikbaar materiaal, vrijwilligers in de keuken, beschikbare ruimte in de keuken).
2. Het maken van een boodschappen lijst.
3. Het aansturen van de keuken op 22 december, rekening houdend met de beperkingen van de vrijwilligers.
4. Zorgen dat ervoor ca 50 man eten aanwezig is voor o.a. het koor
5. Het op tijd aan leveren van de maaltijden aan de gasten. Eerste gang tussen haf 6 en 6 uur, laatste gang tussen 8 en half 9)
6. Het coördineren van de voorbereidingen en de mise en place

Het kerstdiner wordt gehouden in het wijkgebouw Lombardijen. 010Cuisine maakt gebruik van een professionele horeca keuken met 8 (elektrische kookpitten, 2 frituren, 1 professionele oven en een Rational stoom oven. Voor de afwas is een vaatspoelmachine aanwezig.

Graag vernemen wij of u geïnteresseerd bent in deze uitdaging en welke kosten u hiervoor in rekening brengt.

Met vriendelijke groet,

M. Nieudorp-Rijsdijk
Bestuurslid Stichting 010Cuisine

HartigeSamaritaan
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 nov 2016, 20:40

Re: Bekijk en plaats hier actuele Horeca Vacatures

Bericht door HartigeSamaritaan » 30 nov 2016, 20:42

Beste restaurant/horecagelegenheid/kok,

Binnenkort wordt er in Delft of Rijswijk een restaurant geopend, met de naam Hartige Samaritaan. Hartige Samaritaan is een pop-up restaurant waar vluchtelingen en Nederlanders vrijwillig samenwerken om de gasten een fijne maaltijd te geven. Bij Hartige Samaritaan komen culturen samen en ontmoeten vluchteling en Nederlander elkaar. Er wordt nog gezocht naar een goed doel waar de winst van het restaurant naar toe zal gaan. Van 25 februari tot 25 maart zal dit restaurant open zijn. Voor meer informatie verwijs ik u naar www.hartigesamaritaan.nl.

Als keukencommissie van de Hartige Samaritaan houden wij ons bezig met het maken van het menu, het voorbereiden van de keuken en gaan we in maart ook veel koken. Wij zijn met 5 studenten en een vluchteling uit Syrië. Binnen de keukencommissie is veel enthousiasme over koken, maar we hebben ook weinig ervaring. De mensen die gaan helpen met koken hebben waarschijnlijk ook weinig ervaring. Daarom zijn we op zoek naar een professionele kok die ons in de aanloop naar de opening en tijdens het draaien kan ondersteunen met kennis en expertise.

Onze vraag aan u/jullie is dan ook of u/jullie iemand bent/kent die het leuk zou vinden om aan dit initiatief mee te werken en zou willen helpen in de keuken. Hierbij kunt u denken aan fulltime inzet, maar we zijn ook blij met koks die 1 à 2 avonden in de week ondersteuning en tips kunnen geven in het kookproces of over het menu.

Wanneer u geïnteresseerd bent en hier tijd in wilt steken (of ons op een andere manier kunt helpen) horen wij dit graag en dan zult u snel meer informatie krijgen.

Hartige groet,

Lennart Janse
Keukencommissie hartige samaritaan
keuken@hartigesamaritaan.nl

Yogaschool Young
Berichten: 2
Lid geworden op: 06 feb 2018, 09:55

Re: Bekijk en plaats hier actuele Horeca Vacatures

Bericht door Yogaschool Young » 06 feb 2018, 10:05

Yogaschool Young is op zoek naar een zelfstandig werkend kok die van 15-21 april 2018 mee kan gaan naar Spanje om voor een week een groep van maximaal 8 personen ontbijt en diner te verzorgen. Volledig verzorgen van inkopen doen tot koken tot opruimen. Twee keer per dag. Je betaalt zelf je vliegticket maar je krijgt een budget voor het doen van de inkopen en je krijgt een vergoeding. Deze groepsvakantie vindt twee keer per jaar plaats, dus is niet éénmalig. Als het goed gaat, mag je twee keer per jaar mee.

chapterone
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 feb 2019, 01:39

Marokkaanse kok gezocht

Bericht door chapterone » 12 feb 2019, 01:43

Voor ons nieuwe mediterraanse restaurant in Amsterdam zijn we opzoek naar een Marokkaanse kok/hulp kok
0645930925

Plaats reactie