yoghurt bonbon vullig
-
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
yoghurt bonbon vullig
iemand een receptje van witte bonbonvulling met yoghurt voor me?
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Re: yoghurt bonbon vullig
ik heb geen recept maar wellicht kan je hangop maken en deze door witgeslagen boter met suiker mengen zodat je de interieurs kan opspuiten en na licht aanvriezen door de couverture halen.
Beetje experimenteren met de verhoudingen en dan moet het volgens mij wel lukken.
Beetje experimenteren met de verhoudingen en dan moet het volgens mij wel lukken.
I love defenseless animals, especially in a good gravy
Re: yoghurt bonbon vullig
Yoghurt drogen en poeder van draaien, dan mengen met je boter
-
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Re: yoghurt bonbon vullig
thanks
ik ga een beetje freubelen en proberen, gaat goed komen

''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Re: yoghurt bonbon vullig
Hangop maken (even zoeken met google), slagroom stijf slaan en er gesmolten witte chocolade bij doen.
Goed doorspatelen in korte tijd, in spuitzak doen.
Op spuiten op bodems (dunne 'droste flikken') en even hard laten worden. door de chocola halen en afschudden.
Et voila
Vergeet niet om smaakstoffen toe te voegen, bijvoorbeeld likeur en suiker.
verhouding 2/1/1
Goed doorspatelen in korte tijd, in spuitzak doen.
Op spuiten op bodems (dunne 'droste flikken') en even hard laten worden. door de chocola halen en afschudden.
Et voila
Vergeet niet om smaakstoffen toe te voegen, bijvoorbeeld likeur en suiker.
verhouding 2/1/1
-
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Re: yoghurt bonbon vullig
tis gelukt:)
500 gr boter (wit geslagen)
500 gr witte chocolade
500 gr hangop, had iets meer kunnen zijn
toen vulling door de chocolade gehaald, lekker met een licht zuurtje eraan
500 gr boter (wit geslagen)
500 gr witte chocolade
500 gr hangop, had iets meer kunnen zijn
toen vulling door de chocolade gehaald, lekker met een licht zuurtje eraan

''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Re: yoghurt bonbon vullig
Ik schreef ook verhouding 2/1/1 en je deed 1/1/1500 gr hangop, had iets meer kunnen zijn

Gewoon nog een keer proberen, je bent wel met een grote hoeveelheid begonnen!