Solo gorinchem
Solo gorinchem
weet iemand of solo nu met de nieuwe sterre kok aanwinsten beter is geworden?
oh ja hoor..
ben er afgelopen vrijdag nog geweest...
en geloof mij..je daar nu super eten!
marnix werkt nu bij Solo.
ben er afgelopen vrijdag nog geweest...
en geloof mij..je daar nu super eten!
marnix werkt nu bij Solo.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
dan kan je zeker doen!
Je zelf laten verrassen en het komt helemaal goed!
Je zelf laten verrassen en het komt helemaal goed!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
gerookte kreeft...
kreeft met tajinne kruiden geloof ik...
en dan met 'n klos geserveerd..
halen ze de klos weg, en dan komt er rook uit..
wel origineel.
kreeft met tajinne kruiden geloof ik...
en dan met 'n klos geserveerd..
halen ze de klos weg, en dan komt er rook uit..
wel origineel.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
foto 1. is de amuse ossenhaas tartaar, bav. van tomaat, linzencremePieter schreef:Wat zijn bovenstaande gerechten precies, ziet er erg goed uit.
foto 2. warme carpaccio
foto 3. is me ff ontschoten

foto 4. gerookte kreeft
foto 5. 3 bereidingen van lam met couscous
pas zelf met school ook een keer wezen eten
was super


Winners Never Quit, Quitters Never Win!
Solo
Ik ga dinsdag (sinterklaas) bij Solo eten, heb er nu al weer zin in
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Solo gorinchem
Gister hebben leo en ik bij restaurant Solo gegeten...
we wilde 6 gangen maar we zaten bomvol en hebben t uiteidelijk bij 5 gangen gehouden...maar het was echt HEERLIJK
met zo veel smaak en specerijen heerlijk.
leo zorgt nog wel voor de foto;s maar dit hebben we gegeten:
amuse met vlierbloesem creme en vlierbloesemsorbet en paling (super lekker en heerlijke structuur!)
voorgerecht:
Geroosterde kreeft met salade van meiknol, rozemarijn, gemberpoeder en passievrucht
tussen:
Pastilla (marokkaans) met gestoofde kip
kaneelolie en kardemomsuiker (erg lekker!!!!)
leo had als tussen iets met zalm (weet niet meer precies wat)
2e tussen :
karkas gebraden Anjou-duif, krokante raviolis met gevogeltefarce, jus van kweepeer en roze peper-olie met gebakken eendelever
piece:
Hollands lam (filet en gestoomde lamsschouder) met couscous en compôte van paprika en ui
dessert:
ik had iets met steranijs ijs en rabarber (was niet helemaal mijn ding helaas)
en leo had verschillende bolletjes sorbet ijs
kortom lekker!! en vooral zo fijn dat het 2 minuten van huis lopen is

we wilde 6 gangen maar we zaten bomvol en hebben t uiteidelijk bij 5 gangen gehouden...maar het was echt HEERLIJK
met zo veel smaak en specerijen heerlijk.
leo zorgt nog wel voor de foto;s maar dit hebben we gegeten:
amuse met vlierbloesem creme en vlierbloesemsorbet en paling (super lekker en heerlijke structuur!)
voorgerecht:
Geroosterde kreeft met salade van meiknol, rozemarijn, gemberpoeder en passievrucht
tussen:
Pastilla (marokkaans) met gestoofde kip
kaneelolie en kardemomsuiker (erg lekker!!!!)
leo had als tussen iets met zalm (weet niet meer precies wat)
2e tussen :
karkas gebraden Anjou-duif, krokante raviolis met gevogeltefarce, jus van kweepeer en roze peper-olie met gebakken eendelever
piece:
Hollands lam (filet en gestoomde lamsschouder) met couscous en compôte van paprika en ui
dessert:
ik had iets met steranijs ijs en rabarber (was niet helemaal mijn ding helaas)
en leo had verschillende bolletjes sorbet ijs
kortom lekker!! en vooral zo fijn dat het 2 minuten van huis lopen is


Re: Solo gorinchem
Vreemd als je 6 gangen neemt, dat je bij 5 al bomvol zit. Heb ik iets gemist op school?
Re: Solo gorinchem
zo moet je het niet zien. We wilden 5 gangen + kaas. Maar, 5 gangen was precies goed. Kaas was niet meer nodig. Tevens krijg je extra amuse tussen door.











"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Solo gorinchem
Bij Solo ooit eens langoustine staartjes met witte chocolade gegeten. Onvergetelijk...