Met dank aan;


La Bonotte - artikel

Bonnotte verwerkt als chips, gefrituurd in pure olijf olie dan krijgt de Bonnotte door zijn luchtige eigenschap een zeer broze structuur. De chips word begeleid door een zeewier en sesam mayonaise
Als voorgerecht; de wat grotere Bonnottes gepoft in de oven en vervolgens gevuld met ingelegde vongoles, gepofte knoflook, crème fraiche, kaviaar, waterkers en olijf olie van de picual olijf.
Als tussengerecht;de Bonnotte verwerkt tot mousseline, welke is gemonteerd met extra vergin olijfolie van castello d’taberna.
Hierbij serveren wij biologisch geteelde Limburgse asperges, pan geroosterde Sint Jacob schelpen, warme mayonaise van limoen, kerrie en macadamia.
Als hoofdgerecht; de Bonnottes fondant bereid, hierbij worden de aardappeltjes gegaard in kalfsjus.
Geserveerd met Oosterschelde kreeft, strolghino de culatello (een Italiaanse verse worst), zeevenkel en rodewijnsaus
Als dessert; een tartelette van boeren crème cru, gevuld met voorjaars fruit en ijs van Atsina cress. Atsina cress heeft een mooie zachte anijs smaak”.
De cockatails moet je ook zeker proberen!