Bond praat over loon naar prestatie

Vind hier alle informatie met betrekking tot HACCP, CAO, wetgeving e.d.
Plaats reactie
Webmaster
Berichten: 2664
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:37
Locatie: WWW
Contacteer:

Bond praat over loon naar prestatie

Bericht door Webmaster »

Loon naar prestatie kan in de horeca gewenst zijn. Het verhoogt de motivatie en de prestatie van medewerkers. Tijdens het Grote Horeca Debat zal daar aanstaande maandag over worden gediscussieerd.

Bij deze wijze van uitbetalen worden prestaties gemeten en beoordeeld door de werkgever die daarvoor een beoordelingssysteem gebruikt. Objectiviteit is daarbij een voorwaarde. Presteert de werknemer meer of beter dan de collega’s dan krijgt hij of zij een hoger salaris.

Loon naar prestatie is een van de items die maandag 11 juni aan de orde komt tijdens Het Grote Horeca Debat in restaurant Fifteen in Amsterdam. De resultaten zullen door FNV Horeca gebruikt worden bij de totstandkoming van de nieuwe horeca cao in 2008.

De afgelopen maanden heeft FNV Horeca diverse steden bezocht om met werknemers en werkgevers in de horeca te discussiëren over innovatie en vernieuwing van arbeidsverhoudingen in de horeca. De resultaten van deze debatten worden tijdens de bijeenkomst in ‘Fifteen’ door voorzitter Ben Francooy gepresenteerd.

Aangezien de presentatie gecombineerd wordt met discussies in werkgroepen en een workshop bij Fifteen, is het maximum aantal deelnemers aan de bijeenkomst vastgesteld op tachtig. In verband met de grote belangstelling is er een tweede bijeenkomst gepland op maandag 25 juni. Informatie is te vinden op www.hetgrotehorecadebat.nl

bron: http://www.zibb.nl/horeca/
Kokforum.nl : de website voor koks
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Bericht door Cees »

knap als ze dat van de grond krijgen .....Daarnaast hoe wil je dat ooit meten , en wat zijn de punten die gemeten worden, en krijg je dan niet mensen die puur op die punten werken? Is er wat meer informatie over..ben wel benieuwd :)
Plaats reactie