Dîner Mariage Princier 2011 Monaco & Vins

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Gebruikersavatar
berexstone
Berichten: 673
Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07

Dîner Mariage Princier 2011 Monaco & Vins

Bericht door berexstone » 03 jul 2011, 21:41

Het menu voor het huwelijk in Monaco samengesteld door top-kok (en legende) Alain Ducasse was als volgt :

(De wijnen werden zorgvuldig geselecteerd door Gérard Margeon, chef sommelier bij de restaurants Alain Ducasse en Noël Bajor, chef-sommelier van restaurant Louis XV)

Tendres légumes, Tomatolive et mulet daurin mariné, Poutargue
Tender Vegetables, Tomatolive and marinated golden mullet, Poutargue (Bottargo)
(Western Cape Chardonnay, Cuvée Anaïs 2009)

Petit épeautre, Primeurs liés d'un pistou d'herbes
Small spelt, seasonal vegetables with herb pistou
(Bellet, Le Clos Saint Vincent 2009)

Poissons d'ici en fin bouillon aux goûts marins
Local fish in a delicate bouillon with marine flavours
(Bellet, Cuvée Baron G, Château de Bellet 2008)

Fruits rouges gorgés de soleil, glace au lait de Rocagel
Red fruits bursting with sunshine, Rocagel milk ice cream
(Château d'Yquem 1996)

Gâteau de mariage vanille groseille
Redcurrant and vanilla wedding cake
(Chamapagne Perrier-Jouët, cuvée Belle Epoque 2002)


Ik zal morgen iedere gang uitgebreid beschrijven in de sectie recepten. Fotograferen was verboden, maar als jullie deze week ergens de Paris-Match kopen zijn er zeer zeker ook gerechten te bekijken;

Plaats reactie