Pagina 1 van 1

Ferran en Alberto Adria (el bulli) beginnen nieuwe zaak

Geplaatst: 07 jun 2010, 23:04
door Cees
De Spaanse driesterrenchef Ferran Adria gaat een nieuwe zaak openen. Hij doet dit samen met zijn broer Albert die patissier is. De locatie wordt Barcelona; een openingsdatum heeft de moleculaire topkok niet bekend gemaakt.

Ferran Adria verkondigde zijn plannen aan een Spaanse tv omroep. Volgens de broers Adria zal de nieuwe eetgelegenheid weinig gemeen hebben met El Bulli, het toprestaurant van Ferran Adria. ‘Het wordt een restaurant om met je vrienden te gaan eten. Minder sophisticated dan El Bulli.’

Of het hier gaat om het eerder aangekondigde pizzarestaurant dat de broers wilden openen in de Spaanse hoofdstad, of om andere plannen, is niet bekend.

Adria liet wel los dat de kookstijl van El Bulli El Bulli nooit zal verlaten. Maar of hij nu pizza's gaat bakken, vertelde hij niet. Wanneer het nieuwe restaurant van Ferran Adria zijn deuren opent, heeft de wereldberoemde chef niet bekend gemaakt.

Restaurant El Bulli behoort al jaren tot de toprestaurants van de wereld. Het restaurant sluit in 2012 en 2013 haar deuren


Bron: http://www.missethoreca.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Ferran en Alberto Adria (el bulli) beginnen nieuwe zaak

Geplaatst: 10 jun 2010, 16:30
door AleXo
^_^ een moloculair pizzatje!