Spectaculaire opening multiconcept Vandaag

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Plaats reactie
toppatissier
Berichten: 45
Lid geworden op: 11 jan 2009, 00:06

Spectaculaire opening multiconcept Vandaag

Bericht door toppatissier »

De Food Spot aan de A2 bij Utrecht opende afgelopen weekend op spectaculaire wijze de deuren met een ‘bite in the sky’ op 50 meter hoogte. Het grootste van de negen concepten die het gebouw herbergt is het 1500 m2 tellende restaurant Vandaag.

Voor de feestelijke opening genoten gasten en ondernemers zaterdag op 50 meter boven de grond van een glas champagne en een hapje. Speciaal hiervoor werd een kraan van Dinner in the Sky opgesteld.

Ook kwamen bekende Nederlanders als Antonie Kamerling en Patricia Paay en chef-koks uit de omgeving als André van Doorn, Stefan van Sprang en Karl van Baggem opdraven.

Uniek concept
Eigenaren Michelle en Jim Xu zetten met restaurant Vandaag een naar eigen zeggen uniek concept neer: het all-in diningrestaurant herbergt liefst zes keukens in één: Italiaans, Japans, Wok, Patisserie, Grill en Seafood.

Elke keuken, die als showcook eiland in de zaak staat, wordt bemand door een kok uit het land van de keuken. Paul Verheul, afkomstig van het Kurhaus, stuurt de keukenbrigade als executive chef aan.

Proostpas
Vandaag beschikt over 500 zitplaatsen en is een all-in buffetrestaurant. Zelfs drank pakken de gasten zelf, waarbij de non-alcoholische dranken bij de all-in prijs zijn inbegrepen. Voor alcoholische dranken kunnen gasten gebruik maken van de Proostpas, een saldopas, waarmee ze ook zelf bier kunnen tappen en wijn kunnen schenken uit één van de drie By the glass-systemen.

De ondernemers achter Vandaag zijn Michelle en Jim Xu. Zij bezetten met hun restaurant de volledige eerste verdieping van Food Spot aan de A2 bij Utrecht. De zaak meet 1500 m2, en vergde een investering van €1,5 miljoen.

Op de begane grond van Food Spot zitten een steakrestaurant en zes formules waaronder New York Pizza, Wok to Go en Subway. De bovenste verdieping herbergt Japans restaurant Takumi.

BRON: MISSETHORECA
toppatissier
Berichten: 45
Lid geworden op: 11 jan 2009, 00:06

Re: Spectaculaire opening multiconcept Vandaag

Bericht door toppatissier »

Afgelopen zaterdag een keer of zes naar met een hijskraan 50 meter boven de grond gekookt (lees: gerechten uitgeserveerd!)

Kost een paar euro's maar dan heb je wel een superevenement!

Vooral de ronde met bekende Nederlanders en topkoks waren erg gezellig!
Plaats reactie