Chef-kok verlaat Kurhaus

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Plaats reactie
toppatissier
Berichten: 45
Lid geworden op: 11 jan 2009, 00:06

Chef-kok verlaat Kurhaus

Bericht door toppatissier »

Chef-kok Paul Verheul verlaat na negen jaar het Kurhaus Hotel in Scheveningen. De kok gaat per 1 mei beginnen in een nieuw restaurant met 650 zitplaatsen in Utrecht waar hij executive chef wordt.

Verheul (42) verlaat het bekende Scheveningse hotel na exact negen jaar omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. ‘Op zich heb ik het nog enorm naar m’n zin, maar ik ben niet het type om ergens twintig jaar te werken,’ zegt Verheul desgevraagd tegen Missethoreca.nl. Wie Verheul gaat opvolgen is nog niet bekend.

A la carte
In zijn periode bij het Kurhaus Hotel breidde het keukenteam uit van 7 naar 24 koks en veranderde het buffetrestaurant in een a la carte eetgelegenheid met een capaciteit tot 300 couverts. ‘Het was echt een supertijd. Heel leuk om te doen. Ook de opening van een executive lounge was een mijlpaal in mijn carrière bij het Kurhaus.’

Nu keert Verheul terug naar een buffetrestaurant in Utrecht. De nieuwe eetgelegenheid met de naam Vandaag opent eind mei haar deuren.

Voor zijn loopbaan bij het Kurhaus Hotel werkte Verheul onder meer vier jaar voor Restaurant Hoefslag in Bosch en Duin, Hotel De Arenshoeve in Bergambacht en voor de Harmonie in Rotterdam.
'
BRON: MISSET HORECA
toppatissier
Berichten: 45
Lid geworden op: 11 jan 2009, 00:06

Re: Chef-kok verlaat Kurhaus

Bericht door toppatissier »

Ik begin over twee weken bij restaurant VANDAAG om daar de patisserie met geheel eigen visie op te zetten.
Ik zal samen met Paul Verheul en een zeer ambiteus team van dit "concept" een grandioos succes maken!

Ik probeer de laatste ontwikkelingen te posten.

Charl
Plaats reactie