Vanaf 19 april de temperamentvolle “Cake Boss” bij Discovery

Hier vindt je het laatste nieuws en gekke dingen die nu in de Horeca gebeuren.
Plaats reactie
toppatissier
Berichten: 45
Lid geworden op: 11 jan 2009, 00:06

Vanaf 19 april de temperamentvolle “Cake Boss” bij Discovery

Bericht door toppatissier »

Een Italiaans-Amerikaanse banketbakkersfamilie bestaande uit een moeder, vier zussen, drie zwagers en één baas: Buddy Valastro, alias de Cake Boss. Dat zijn de ingrediënten van een bijzondere reallife soap op Discovery Channel. Buddy is een van de meest artistieke banketbakkers van Amerika, met een karakteristiek Italiaans temperament. En daarmee erg succesvol. Naast de spectaculaire taarten die hij maakt voor beroemdheden als Britney Spears staan er dagelijks rijen gewone klanten voor de deur van zijn Carlo’s Bakery. In een gemiddelde week vliegen er meer dan 300 taarten over de toonbank. De druk is dan ook hoog, wat soms tot spanningen leidt in de hechte banketbakkersfamilie. Maar een hectische dag wordt altijd afgesloten met een gezellig familiediner.

BRON: DISCOVERY


NB
Ondanks dat het erg Amerikaans is én dus aardig wat geacteed wordt en compleet van A tot Z geregiseerd is, worden er hele indrukwekkende taarten gemaakt waarin veel nieuwe technieken gebruikt worden die heel interessant zijn.
Ik kijk de serie al een tijdje op Discovery travel & living op de digitale TV (waar overigens met regelmaat ook zeer interessante docu's voorbij komen over bekende chef's en restauarnts)

Vanaf 19 april op Discovery om 20.05u
Fisc
Berichten: 26
Lid geworden op: 02 dec 2009, 20:46

Re: Vanaf 19 april de temperamentvolle “Cake Boss” bij Discovery

Bericht door Fisc »

Ben benieuwd ga het zeker een keertje kijken.
Plaats reactie